Przejdź do forum
Wyplata z Pokerstar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wyplata z Pokerstars

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
786 Wyświetlenia

Witam,

mam pytanie dotyczace wyplaty z pokerstars.

Pieniadze na konto pokerstars wplacalem przy pomocy karty debetowej Visa z mojego konta bankowego w Barclays. Jako ze to byla moja pierwsza wyplata, to pokerstars narzucilo mi wyplate na to samo konto z ktorego robilem depozyt.
Przeszedlem pozytywnie weryfikacje dokumentow, cashout zostal zaakceptowany i przekazany do zrealizowania. Wyplate zlecilem w poniedzialek o godzinie 15. O godzinie 10 rano we wtorek dostalem maila ze pieniadze "has been credited to your Visa account (4***************)
Na koncie nic nie ma w dalszym ciagu, takze troszke dziwna sytuacja skoro pisza ze pieniadze zostaly przelane na konto, to dlaczego ich tam nie ma ?
W pending cashouts rowniez nic nie ma.. w historii transakcji jest napisane ze pieniadze zostaly przelane.

Dodam ze kiedys wyplacajac cos w polsce rowniez z P* pieniadze pojawily sie po 2 dniach.
Myslalem ze w UK szybciej to dziala jednak jak widac sie przeliczylem.

Ma ktos doswiadczenie z takimi wyplatami ? Ile to moze trwac itp. itd ?
Za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczny !

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Jak płacisz kartą w sklepie to też sprzedawca w momencie transakcji pieniędzy nie otrzymuje tylko za parę dni. Musisz trochę poczekać. Z mojego doświadczenie wynika, że wypłaty na kartę trwają 2-5 dni. Jak minie więcej niż 7 dni to możesz się niepokoić. I w sumie nieduże ma znaczenie kraj, w którym przebywasz bo tu najwięcej zależy od Visy i od jej regulacji.

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Witam,

tak jak już napisał spinek, nie ma powodu do obaw. Transakcje z użyciem karty debetowej, czasem po prostu trwają dłużej niż normalne przelewy.

Poczekaj jeszcze kilka dni, a wszystko powinno być w porządku.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wszystko ok. Pieniadze doszly dzis rano, czyli caly proces trwal 3 dni. Dzieki !

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Dzięki za informację!

Pozdro

Odpowiedz
Cytat