Przejdź do forum
wyplata z p* ,brak ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wyplata z p* ,brak kasy

21 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
3,187 Wyświetlenia
dzienisz
Oldschool Grinder

Witam mam pierwszy raz taki problem
Tydzien temu w poniedziałek dałem do wypłaty 100 $ na konto w banku , strasznie długo szło ale pomyślałem czwartek w wolny, piątek patrze tez nie ma kasy na koncie . To wczoraj tzn w niedziele dałem do wypłaty 10 $ zeby sprawdzić czy może '' gdzieś się zagubił mój przelew''. Wchodze teraz na konto bankowe i patrze i to 10 $ jest juz na koncie (nie całe 18 godziny szło).
I teraz moje pytanie czy to mozliwe zeby przelew ktory był robiony 6 dni pozniej był szybciej na koncie bankowym ?

Moj niepokój wzbudził fakt ze zawsze kase miałem w 12-24 h na koncie :(

A drugie pytanie gdzie z tą sprawą sie udac do banku czy do supportu p* ?

Moze to i wazne ale mam konto bankowe w aliorze

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi
smoku
PokerStrategist

Cześć dzienisz.

Zdecydowanie powinieneś skontaktować się z supportem PokerStars: support@pokerstars.eu. Nie sądzę by bank mógł tu coś zaradzić.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Mam dokładnie to samo - a konto w innym banku. We wtorek robiłem cash out'a i wczoraj. Kwoty były niemal identyczne, wiec jak dzisiaj pieniądze przyszły, to bylem przekonany, że to ten wtorkowy przelew. Po twoim poście sprawdziłem dokładnie i rzeczywiście doszedł przelew z niedzieli. Także podejrzewam, że coś jest nie tak po stronie P*. Zaraz napisze do supportu i zobaczymy

Odpowiedz
Cytat
dzienisz Autor wątku
dzienisz
Oldschool Grinder

oki to jak cos bedziesz wiedzial napisz w tym watku . pisales do supporta polskiego czy angielskiego ? bo u mnie angielski lezy i sam se nie poradze :(

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Napisalem do polskiego - wczesniej jak mialem problem to tez zalatwialem przez polski i bylo ok. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Odpowiedź od starsów
Przykro nam, że do tej pory nie otrzymałeś środków przesłanych Bezpośrednim Przelewem Bankowym na swoje konto.

Po sprawdzeniu Twojego konta możemy potwierdzić, iż wypłata dokonana 27/05/2013 o numerze ******* została zatwierdzona. Aby udzielić Ci dalszej pomocy w odszukaniu zaginionych środków pieniężnych, prosimy o sprawdzenie czy na wyciągu z Twojego konta bankowego widnieją wpłaty przekazane z "Worldpay AP Ltd/Envoy" lub podobne, w okresie co najmniej 3-5 dni roboczych od dnia otrzymania e-maila z potwierdzeniem wypłaty z Twojego konta PokerStars.

Jeśli nie możesz odnaleźć tej transakcji, prosimy abyś przesłał do nas zeskanowaną kopię lub zrzut ekranu wyciągu z Twojego konta bankowego, od daty dokonania wypłaty do dnia dzisiejszego. Pozwoli nam to na przeprowadzenie dochodzenia w tej sprawie. Upewnij się, że numer konta bankowego (przynajmniej 4 ostatnie cyfry), imię i nazwisko posiadacza konta, adres pocztowy (w przypadku wyciągów papierowych) oraz numer URL banku (w przypadku wyciągów internetowych) są widoczne na wysłanym do nas dokumencie.

Aby wykonać zrzut ekranu, zmaksymalizuj ilustrację, którą chcesz skopiować i postępuj według poniższej instrukcji:

1. Kliknij jednocześnie na "Alt" i "PrtScn".
2. Wybierz Start - > Programy - > Akcesoria - > Paint
3. Wklej obraz (kombinacją klawiszy Ctrl+V) w programie Paint
3. W programie Paint kliknij na menu "Plik" (File) i wybierz opcję "Zapisz jako". Wybierz żądaną lokalizację zapisania pliku, nazwę pliku i zapisz dokument w formacie JPEG.
4. Załącz zapisany plik i wyślij go do nas w wiadomości e-mail..

Jeśli powyższe instrukcje okażą się niewystarczające, możesz posłużyć się ilustracjami ze strony:

http://www.take-a-screenshot.org/ (w języku angielskim)

WAŻNE!

Jeżeli zrzut ekranu zawiera pełen numer karty lub konta bankowego, dokonaj edycji zrzutu przed jego wysłaniem, zakrywając cześć widocznych numerów. Bez edycji informacji, dokument zostanie odrzucony.

Na przykład:

1. dla kart kredytowych: zastąp gwiazdkami wszystkie numery z wyjątkiem pierwszych 6 i ostatnich 4, n.p. 444444***4444.

Informujemy, że w zależności od wyniku tego dochodzenia, bank otrzymujący zlecenie może zażądać opłaty za poszukiwanie zaginionej kwoty w wysokości 25,00 GBP lub równowartości w danej walucie*. W momencie gdy bank zażąda uiszczenia tej opłaty, prosimy o potwierdzenie, że wyrażasz zgodę na pobranie tej kwoty ze środków na koncie PokerStars w chwili uzyskania odpowiedzi od naszego procesora finansowego.

(*) Jest to tylko przybliżona kwota opłaty.

Czekamy na odpowiedź. W razie dalszych pytań, prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam

Tanya
Dział Płatności PokerStars

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Dam szansę do jutra włącznie - może jakimś cudem były zawirowania w banku w związku z dniem wolnym w ciągu tygodnia. Pamiętam, że raz czekałem na przelew prawie 10 dni. Jeśli do jutra włącznie kasa sie nie pojawi - to przeslem im swoje historie konta i niech wszczynaja dochodzenie

Odpowiedz
Cytat
dzienisz Autor wątku
dzienisz
Oldschool Grinder

też poczekam , czyli może wyjść na to ze kasa sie zgubiła to będziemy musieli zapłacić 25 za jej poszukanie ? :D

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Tak wynika z tego co napisali. Ale jeżeli mamy 2 identyczne przypadki i 2 inne banki to są 2 wyjscia
- wina po stronie starsów i po swojej stronie znajda problem i nie trzeba bedzie placić
- ten dzien wolny w srodku tygodnia zrobil takie zamieszanie, ze kasa jeszcze dojdzie

No a w razie czego trudno i trzeba bedzie zaplacic, choc jak wyplacales 100$ i bedziesz musial zaplacic 25 za poszukiwania to rzeczywiscie slabo

Odpowiedz
Cytat
dzienisz Autor wątku
dzienisz
Oldschool Grinder

Witaj Sebastian!

Dziękujemy za przesłanie wymaganych dokumentów, co pozwoli na podjęcie dalszych działań w celu wyjaśnienia sprawy.

W dniu dzisiejszym skontaktowaliśmy się z naszym procesorem z zapytaniem odnośnie brakującej wypłaty. W przeciągu kilku dni roboczych procesor ustali status transakcji i poinformuje nas o wynikach dochodzenia, gdy tylko będą one dostępne. Skontaktujemy się z Tobą, gdy otrzymamy dalsze informacje.

Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na rozwiązanie sprawy. Jeżeli w międzyczasie możemy jeszcze w czymś pomóc, prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam

Chris B
Dział Płatności PokerStars

Mi takie cos odpisali , a napisałem to co na forum + print screenca dałem

Odpowiedz
Cytat

ta sama historia - we wtorek wyplacilem a dzis musialem print screena wyslac do supportu. W zeszlym roku mialem podobna historie i obylo sie bez jakichkolwiek kosztow dochodzenia. A do tego na konto ps dostalem kilka dolcow w ramach zadoscuczynienia chyba

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Ehhhh w mailu im wyraznie napisałem, że zlecilem 2 polecenia wypłaty - późniejsze doszło, wcześniejsze nie - podałem kwoty nr transakcji i wszystkie szczegóły - przeslalem screeny z historii transakcji P* i wyciag z konta bankowego, żeby dokładnie wiedzieli, o które przelewy sie rozchodzi (który doszedł który nie) i dzisiaj dostaje odpowiedź, że na moim wyciagu z konta bankowego widnieje wypłata, która uznałem za zaginiona i wskazuje mi wypłate, o której jak byk im pisałem, że mi doszła i chodzi mi o tę wcześniejszą... :facepalm:
Zabawy ciag dalszy :D

Odpowiedz
Cytat
dzienisz Autor wątku
dzienisz
Oldschool Grinder

lukasz42 a pamietasz ile czekałes na zwrot kasy ? Bo mnie czas nagli w sobote ide na wesele i musze ''cos'' do koperty dac i nie wiem czy musze kolejna wyplate robic

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Nie no zrób wypłate - wątpię zeby do piątku włącznie to ogarnęli. Z reszta nawet jak to ogarną, to i tak potem jeszcze trzeba bedzie czekac na to aż zaksieguja itp.

Odpowiedz
Cytat

Po kilku dniach od wyslania screena przwelew doszedl, ale juz nie pamietam dokladnie po ilu. Możliwe, że do konca tygodnia jednak nie dostaniesz jeszcze

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Juz przeprosili za blad i wszczeli dochodzenie :)

Odpowiedz
Cytat
dzienisz Autor wątku
dzienisz
Oldschool Grinder

to czekamy :) a jezeli chciałbym im troche glowy po zawracac zeby o mnie nie zapomnieli i sie dowiedziec na jakim etapie sa to jak to zrobic ? przez lobby p* czy juz droga mailowa ?

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Bardzoooo nie sądzę, aby napisali Ci coś innego niz dyplomatyczne prace nad znalezieniem wypłaty sa w toku

Odpowiedz
Cytat
dewast
Oldschool Grinder

Właśnie dostałem kase:)

Odpowiedz
Cytat

Ja również

Odpowiedz
Cytat