Siema, czy wie ktos moze dlaczego moge wyplacic kase tylko na netellera, a moja ostania wplata byla z mojego konta bankowego?
Czy lepiej wyplacac bezposrednio na konto czy poprzez netellera i pozniej na konto. Chodzi mi o to zeby zaplacic jak najmniej prowizji.
Witaj popek876,
Trudno mi powiedzieć dlaczego możesz wypłacić tylko na NETELLER. Z tym pytaniem najlepiej będzie udać się bezpośrednio do supportu:
- support PokerStars
Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się wyjaśni.
Jeśli chodzi o porównanie prowizji, warto rozważyć co w przyszłości pozwoli Ci na obniżenie tych kosztów. W tym celu zachęcam do odwiedzenia dwóch boardów portfeli elektronicznych na naszym forum i wybranie odpowiedniego dla siebie:
- Skrill
- NETELLER
Pozdrawiam,
jeneral86
mam ten sam problem, tzn chcialem wyplacic na skrilla a moge tylko na netellera (netkiem wplacalem na reload) dziwne bo kiedys skrill mialem aktywny...jak sie okazuje po napisaniu do nich maila, mozna miec aktywny tylko jeden procesor...wiec pozostaje mi tylko neteller (moga zablokowac netka na stale i dodac skrilla, ponoc inaczej sie nie da..) na szczescie istnieje jeszcze jeden myk, czyli transfer na FTP i stamtad wyplata bo tam mam oba procesory dostepne..