Napisane przez sycylek
Nie ma taktyki za bardzo, bo grasz na 10bb, co 9 handów rosną blindy (na hyperach bynajmniej)
bynajmniej =/= przynajmniej
Napisane przez sycylek
Nie ma taktyki za bardzo, bo grasz na 10bb, co 9 handów rosną blindy (na hyperach bynajmniej)
bynajmniej =/= przynajmniej
Tak sobie poczytałem ten wątek, odpaliłem satkę za 70 FPP, udało się wygrać, po czym wrzuciło mnie od razu do turnieju, na 14 BB wrzuciłem stacka z BU z AJo i odpadłem vs. runner strit.
Dopiero po fakcie doczytałem, że można tylko $T wyjąć z turniejów, które jeszcze się nie zaczęły? Jak to jest?
logiczne, ze jak turniej wystartowal zanim wygrales satke = nie dasz rady sie juz wyrejestrowac
musisz zawsze patrzec kiedy odpala sie turniej docelowy, jak wygrasz satke przed jego rozpoczeciem, to mozesz sie wyrejestrowac i wpisowe zostanie dodane do Twojego konta w postaci T$
Niby logiczne, ale w lobby miałem cały czas aktywny przycisk Take your sit, stąd mi trochę głowę zrobiło. No nic, człowiek się uczy całe życie
Dzięki.
Mam takie pytanie wiem że grając satki za FPP nie możemy się wyrejestrować z docelowego turnieju. Natomiast czy jak gramy satelity za $ istnieje możliwość wyrejestrowania się przed turniejem i zamianę na T$.
Napisane przez tematznany
Mam takie pytanie wiem że grając satki za FPP nie możemy się wyrejestrować z docelowego turnieju. Natomiast czy jak gramy satelity za $ istnieje możliwość wyrejestrowania się przed turniejem i zamianę na T$.
możemy się wyrejestrować w obu przypadkach, tylko trzeba to zrobić przed startem turnieju
Jesteś pewny, czy nie było zmiany że za FPP nie możemy wyrejestrować się w przypadku posiadania tylko 1 wejściówki?
Ja mogę polecić satki HT za 235FPP. Pewnie będzie to wyglądało, że się chwalę, ale nie o to chodzi (z resztą to nieważne). Zagrałem ich 486 (dokładnie sprawdziłem :P) ostatnio. Próbka nie jest jakoś mocno wielka, ale EV jest tylko trochę gorsze od mojego runna. Dało to 181 miejsc płatnych (1st & 2nd) i 95 trzecich (zwrot 950FPP), dało to 46% więcej niż przy wymianie na bonusy 75 dolarowe... Przy statusie platyna trzeba mieć okolo 28% miejsc płatnych, aby wynik był taki sam jak wymiana na bonusy w sklepie... (więc przy złocie, może być jeszcze mniej). Czyli można kończyć trochę rzadziej niż statystycznie 2 pierwsze miejsca z 6 (33,(3)%), a jest się na plusie (w porównaniu z bonusem gotówkowym).
PS. Fakt, ja akurat gram SnG, to mi ciut łatwiej o dobry wynik.
PS2. Pewnie się powtórzyłem z tym wywodem, bo na pewno to było pisane już wielokrotnie
Napisane przez tematznany
Jesteś pewny, czy nie było zmiany że za FPP nie możemy wyrejestrować się w przypadku posiadania tylko 1 wejściówki?
Raz coś P* wprowadziło, ale teraz można spokojnie się wyrejestrowywać.
a liczył ktoś jaki procentowo wychodzi średni rakeback na goldzie jak się wymienia te 6250fpp za 75$ no i plus te milestone
bo byłem przekonany ze to wychodzi coś kolo 30% a kumpel mi mówi ze tylko 17% na platinum 20% supernowa 32% chyba ze się juz ma albo zrobi w roku dwie to wyjdzie max 36% prawda to? liczył ktoś to
i jeszcze dopytam jaki wyjdzie rb jak sie wyrabia ten bonus od firstdepo wyjdzie chociaz 30% ?