Przejdź do forum
Wygraj do 1000 $ w ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wygraj do 1000 $ w PokerStars Ultimate Challenge!

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,252 Wyświetlenia
Moderator
kloda1
PokerStrategist

W tym tygodniu PokerStars daje ci szansę na dużą wygraną bez depozytu, ale aby otrzymać swoją nagrodę, musisz ukończyć "The Ultimate Challenge".

Jeśli uda ci się to zrobić otrzymasz nagrodę w wysokości przynajmniej 10 $, ale w najlepszym wypadku może to być nawet 1000 $.

Uważaj jednak, te wyzwania tak trudne, że Styczniowe przy nich to bułka z masłem!

Jak zdobyć moją gotówkę?

Postępuj zgodnie z tą instrukcją:

Zapisz się, używając kodu Star "ULTIMATE" przed 23 stycznia, 23:59 ET
• Gdy kod zostanie przetworzony, zobaczysz w kliencie wyskakujące okno, które poinformuje cię, ile dokładnie VPP musisz wygenerować, by otrzymać nagrodę
• Śledź swój postęp w Cashierze pod "Status mojego bonusu" w kliencie PokerStars, masz 30 dni na ukończenie wyzwania
• Każdy gracz otrzyma nagrodę w wysokości od 10 $ do nawet 1000 $ (gdy ukończy swój challenge). Kwota ta zależy od ilości punktów VPP, które zdobył w swoim najlepszym pod tym względem miesiącu w 2014 roku

Używanie Star Code

Komputery stacjonarne i laptopy: Zaloguj się i kliknij na "Narzędzia" na prawym panelu. Kliknij "Star Code" i wpisz swój kod.

iOS: Zaloguj się do aplikacji mobilnej i kliknij menu "Więcej" na dole ekranu. Pod opcją "Konto" wybierz "wpisz Star Code" i podaj swój kod.

Android™: Zaloguj się do aplikacji mobilnej i otwórz menu. Wybierz "Więcej > "Ustawienia i Narzędzia" > "Konto", po czym wpisz swój kod.

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars skorzystaj z bonusu od pierwszego depozytu i kliknij tutaj, aby je utworzyć.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Somebody1980
PokerStrategist

#kloda1
Gdzie mam użyć tego StarCode na PokerStars 6? Nie mam żadnego prawego panela, żeby znaleźć opcję 'narzędzia'...

Odpowiedz
Cytat
Alomox
Elite Grinder

account->enter star code

Odpowiedz
Cytat
Somebody1980
PokerStrategist

#Alomox - thx

Odpowiedz
Cytat
BxTraVis
Poker Player

Wpisałem ten star code i do dzisiaj nie dostałem żadnego powiadomienia o ilości VPP do zgromadzenia. Kod wpisywałem 2 dni temu. o co chodzi? może ktoś wyjaśni dzięki

Odpowiedz
Cytat