W tym tygodniu PokerStars daje ci szansę na dużą wygraną bez depozytu, ale aby otrzymać swoją nagrodę, musisz ukończyć "The Ultimate Challenge".
Jeśli uda ci się to zrobić otrzymasz nagrodę w wysokości przynajmniej 10 $, ale w najlepszym wypadku może to być nawet 1000 $.
Uważaj jednak, te wyzwania tak trudne, że Styczniowe przy nich to bułka z masłem!
Jak zdobyć moją gotówkę?
Postępuj zgodnie z tą instrukcją:
• Zapisz się, używając kodu Star "ULTIMATE" przed 23 stycznia, 23:59 ET
• Gdy kod zostanie przetworzony, zobaczysz w kliencie wyskakujące okno, które poinformuje cię, ile dokładnie VPP musisz wygenerować, by otrzymać nagrodę
• Śledź swój postęp w Cashierze pod "Status mojego bonusu" w kliencie PokerStars, masz 30 dni na ukończenie wyzwania
• Każdy gracz otrzyma nagrodę w wysokości od 10 $ do nawet 1000 $ (gdy ukończy swój challenge). Kwota ta zależy od ilości punktów VPP, które zdobył w swoim najlepszym pod tym względem miesiącu w 2014 roku
Używanie Star Code
Komputery stacjonarne i laptopy: Zaloguj się i kliknij na "Narzędzia" na prawym panelu. Kliknij "Star Code" i wpisz swój kod.
iOS: Zaloguj się do aplikacji mobilnej i kliknij menu "Więcej" na dole ekranu. Pod opcją "Konto" wybierz "wpisz Star Code" i podaj swój kod.
Android™: Zaloguj się do aplikacji mobilnej i otwórz menu. Wybierz "Więcej > "Ustawienia i Narzędzia" > "Konto", po czym wpisz swój kod.
Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars skorzystaj z bonusu od pierwszego depozytu i kliknij tutaj, aby je utworzyć.