Przejdź do forum
Wlamanie na konto

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wlamanie na konto

84 Posty
35 Użytkownicy
34 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia
Pirate9999
PokerStrategist

W Pokerstars można ustawiać różne blokady, limity na życzenie, ciekawe czy można do nich napisać i ustawić blokadę konta przy logowaniu z innego kraju, bądź z samej Rosji ? Bo z tego co pamiętam włamania były tylko z ruskich IP. Chyba spróbuje do nich napisać później w tej sprawie.

W Netellerze blokują od razu przy logowaniu z innego kraju, myślę że tu również nie było by problemu. Co o tym myślicie ?

Zawsze to jakieś zwiększone zabezpieczenie.

Odpowiedz
Cytat
Escraku
Oldschool Grinder

Daj znać jak poszło. Też chętnie skorzystam. Bo ruskie już raz wbiły się na moje konto origin i pocinali w bf4 (wyrzucaliśmy się wzajemnie z gry)

Odpowiedz
Cytat

Dostałem odpowiedź w mojej sprawie :( i nie jest ona wesoła :(

"jako właściciel konta jesteś odpowiedzialny za bezpieczeństwo swoich danych logowania. PokerStars nie może być odpowiedzialne za utratę środków jeśli dane logowania zostały przekazane osobie trzeciej. Nasz Regulamin jednoznacznie określa te warunki.

Jeśli chodzi o grę na Twoim koncie, jeden z naszych Specjalistów ds. Pokera sprawdził zapisy gry na Twoim koncie. Nasz Specjalista ds. Pokera potwierdził, że ktokolwiek grał na Twoim koncie, przegrał większość funduszy na korzyść graczy 'DHK09' oraz 'vvvitt' i niestety nie ma możliwości odzyskania tych funduszy.

PokerStars nie może przyznać żadnej rekompensaty w tym przypadku gdyż nieautoryzowane działania na koncie nie były z winy PokerStars"

Hujowo trochę, bo miałem fajne plany na 2016 rok które poszły się jebać :( ... nic w tym temacie już chyba raczej nie wywalcze :( :( :(
PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH - ZABEZPIECZAJCIE SWOJE DANE JAK TYLKO SIĘ DA :)

powodzenia !!! :)

Odpowiedz
Cytat

ostatnio bylo tyle wlaman na starsy z rosji ze wszystko wskazuje na to ze dane wyciekly z p* ale oni nigdy tego nie potwierdza i beda wciskac kit ze to twoja wina

Odpowiedz
Cytat