Przejdź do forum
Witaj TEIGREKPE!

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witaj TEIGREKPE!

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
429 Wyświetlenia
barteq88
PokerStrategist

To, że nie zauważyłeś ironii w tym wątku nie może świadczyć o Twojej wysokiej inteligencji. Zauważ, że słowo "dowód" jest tak jak w tej chwili objęte cudzysłowem :facepalm:

W dodatku Twoja rada by pechowe rozdanie postnąć na forum mindsetu jest także swoistą ironią, gdyż zamykając temat z głupiego i właściwie mylnego powodu na pewno nie poprawia mi nastroju, a czyni go złym. Chyba powinno Wam zależeć, by gracze takowego nie mieli. Szczerze powiedziawszy nie miałem złego humoru, bo rozdanie było na tyle pechowe, że aż śmieszne dla mnie - stąd nie zabrakło mi ochoty na obrócenie tego w żart. Gdyby nie Ty, wsio by było spoko.

Dzięki! ;)

2 odpowiedzi
crueleq
PokerStrategist

kropa ofc

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj barteq88.

Decyzja podjęta przez TEIGREKPE była jak najbardziej prawidłowa. Nie tolerujemy na naszym forum tematów o "rigged softach" z prostej przyczyny - teorie te są nieprawdziwe, a tematy takie niesprawiedliwie mogą działać na szkodę poker roomu, który działa w 100% legalnie nie faworyzując żadnych graczy. Prosimy o niezakładanie kolejnych takich tematów (nawet w formie żartów), ponieważ będą one z miejsca zamykane.

Nasz moderator podał Ci wątek, w którym można wklejać swoje bad beaty i dzielić się nimi z innymi użytkownikami i potraktuj to jako coś życzliwego, a nie złośliwość czy ironię, bo jesteśmy tutaj dla Was, a nie przeciwko Wam.

Mam nadzieję, że okażesz nam odrobinę zrozumienia, z góry dzięki :)

Nie miej mi za złe, że ten temat także zamknę, ponieważ powyżej znajdziesz kompletne wyjaśnienia, a kontynuowanie tego wątku to strata Twojego cennego czasu, który możesz poświęcić na samą grę czy jej doskonalenie. Jakbyś miał jakiekolwiek wątpliwości, dodaj mnie po prostu do znajomych i będziemy mogli podyskutować przez PW.

Pozdrawiam.