Posiadam 500k wirtualnych zetonow na poker stars..nie gram juz na wirtualne wiec chetnie sie z kims zamienie za $.
Pisac tutaj lub na gg 5884090..napewno sie dogadamy
Po pierwsze nie wiem po jaką cholerę komuś PM, po drugie takie oferty są zabronione przez pokerstars
wincentf..widze ze jestes zle doinformowany..zabroninyjest tylko handel na czacie u niech..
Oczywiście bzdury opowiadasz, przekazywanie żetonów (i granie w zmowie jest zakazane)
http://www.pokerstars.pl/poker/room/faq/#group8
Q.Dlaczego istnieją ograniczenia przekazu wirtualnych pieniędzy pomiędzy graczami?
A.Jesteśmy prawnie zmuszeni do prowadzenia ścisłej kontroli przepływu wirtualnych pieniędzy. Ograniczenie transferów jest konieczne dla zapobiegania wymianie żetonów na prawdziwe pieniądze.
Q.Czy mogę wymienić wirtualne żetony na prawdziwe pieniądze?
A.Wirtualne żetony zostały stworzone w celach rozrywkowych, a także by pomóc graczom na początkującym i średniozaawansowanym poziomie zaznajomić się z zasadami pokera, turniejami i grami stolikowymi. Jak sama nazwa wskazuje, wirtualne żetony nie mają wartości monetarnej i nie można ich wypłacać, sprzedawać ani zamieniać na pieniądze.
Q.Czy mogę handlować wirtualnymi żetonami z innymi graczami lub w innych serwisach?
A.Żetony można nabywać wyłącznie używając opcji „Kup wirtualne żetony”. Zabrania się sprzedaży i zakupu wirtualnych żetonów od innych graczy lub w innych serwisach. Więcej informacji zawiera Regulamin korzystania z oprogramowania PokerStars do gry w pokera przez Internet. Gracze, którzy złamią zasady Regulaminu narażają się na konfiskatę środków i/lub permanentne zamknięcie konta.
#januszebiznesu
tak jak mowie..jestes niedoinformowany..regulamin regulaminem..w rzeczywistosci jest co innego..zamienic zetony na $ gotowke mozna nawet u supportu..ale trzeba wiedziec co napisac i miec wystarczajaca losc zetonow..jestli masz mniej niz 50 mln to nawet nie zawracaj sobie tym glowy, na tym koncze ta bezsensowna dyskujse
pozdro
@edit..aktualnie posiadam 1milion zetonow do wymiany za 3$ lub 500k za 1,5$
Napisane przez Kubniec941
tak jak mowie..jestes niedoinformowany..regulamin regulaminem..w rzeczywistosci jest co innego..zamienic zetony na $ gotowke mozna nawet u supportu..ale trzeba wiedziec co napisac i miec wystarczajaca losc zetonow..jestli masz mniej niz 50 mln to nawet nie zawracaj sobie tym glowy, na tym koncze ta bezsensowna dyskujse![]()
pozdro![]()
AHA.
To drogo się cenisz, jak bardzo komuś zależy to ja mogę wymienić 10 baniek za piątaka
500k to faktycznie drobne, aczkolwiek są strony, które zajmują się skupem, może tam spróbuj
Ale lepiej pomnóż to razy 10 przynajmniej najpierw, podobno na playmoney poziom zerowy nawet na high stakes
a znasz jakies sprawdzone strony ktore skupuja zet? w tedy bylby sens zeby to pomnozyc..:)
Nigdy się w to nie bawiłem, gdyż preferuje grać na realną gotówkę, lecz w googlach jest tego trochę.
Pomnóż i spróbuj, z tego co wiem są stawki na starsach rzędu 100k/200k zatem zapotrzebowanie w milionach pewnie jest.
Witaj Kubniec941,
wincentf przytoczył już punkt regulaminu, który zabrania wymiany wirtualnych żetonów. Regulaminu PokerStars przestrzegamy także na PokerStrategy.com. W tym tygodniu zamknięto już kilku użytkownikom konto za takie "przesyłanie" gotówki i zarekwirowano cały bankroll.
Z tego powodu muszę zamknąć Twój wątek.
Pozdrawiam.