Przejdź do forum
VPN-czy zakazany z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

VPN-czy zakazany z PL?

6 Posty
6 Użytkownicy
6 Reakcje
6,229 Wyświetlenia
psgold
PokerStrategist

Cześć ,

chce wrócić po długiej przerwie do gry. Wiem, że nie ma potrzeby, ale chciałbym korzystać z VPN - takie "zboczenie zawodowe", ponieważ cały ruch sieciowy puszczam standardowo przez VPN.
Otrzymuje wymijające odpowiedzi z supportu. Jak to w końcu jest - zakazane, czy dozwolone z PL?
Z góry dzięki za odpowiedz.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
FulHaus
PokerStrategist

Możesz dostać bana do wyjaśnienia za stosowanie VPN.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Jakiś rok temu pytałem supportu PokerStars i Party o możliwość używania VPN.
Party: nie można.
PokerStars: można, pod warunkiem nie używania go w niecnych celach (omijanie lokalnych ograniczeń, wprowadzanie w błąd innych graczy).
Przez pół roku grałem na Starsach przez VPN (z polskim IP) i nic złego z tego nie wynikło. Później zrezygnowałem, ponieważ grałem równolegle na różnych roomach i musiałbym używać dwóch komputerów - a nie chciało mi się.

Odpowiedz
Cytat
thefoe
Oldschool Grinder

miałem blocka przez 5 lat za VPN, choć wcześniej sie pytałem czy można. Miało nie być probloemu. Musiałem wysyłać masę skanów i dokumentów by mnie odblokwali a na koniec i tak tego nie zrobili bo trzeba było się zalogować z kompa z którego ostatnio grałem bez VPNu, a ten między czasie wymieniłem. Walkę pozytywnie dopiero zakończyłem na początku tego roku. IMO jak wpłacasz masę kasy i przegrywasz to Cię nie zbanują nawet gdybyś Teheranu grał, a gdy tylko wypłacasz to już byle powód jest dobry... :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Malyszu2016
Poker Player

siema zaistalowalem pokerstars.es i zalozym nowe koto a mam inne na pokerstars.eu mozna tak czy dostane bana ???
Rejestrowalem sie jako polak i nie moge dokonac wpaty obecnie przebywam w Irlandii mieszkam i pracuje to moze zmienie kraj i bedzie ok czekem na odpowiedzi.

Odpowiedz
Cytat
Zamit30
Legacy Member

ja wlasnie dostalem bana bedac na cyprze bo gralem tam z ip ich i mi zamrozili konto wie ktos czy mi odmrożą ?

Odpowiedz
Cytat