Przejdź do forum
Vip Store Sledzenie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Vip Store Sledzenie Przesyłki

5 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
512 Wyświetlenia
bmw994
Legacy Member

Witam serdecznie, chciałbym zapytac sie juz doswiadczonych graczy czy jest możliwosc sledzenia przesyłki towaru zakoupionego z Vip Store Pokerstars? Przyznam ze zamówiłem rzecz ze sklepu 1-szy raz i opcja sledzenia znacznie ułatwiłaby mi odebranie przesyłki gdyz przez wiekszy czas dnia jestem niedysponowany w domu. Jezeli tak bardzo proszę o jakies wskazówki jak mam nabyc nr przesyłki itd.

pozdrawiam

Piotrek

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
doncamilloskate
Oldschool Grinder

Wejdz w Vip Store i daj Order History tam bedziesz mial przesylke, numer i wszystko ;)

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

jak juz ja shipna to powinienes dostac numer do sledzenia jej przez fedex ;p + zazwyczaj kurier fedex dzwoni na numer i sie pyta gdzie ja dostarczyc itd itp ;p

Odpowiedz
Cytat
bmw994 Autor wątku
bmw994
Legacy Member

Wiecie co no wczesniej patrzyłem na historie zamówien, jednak własnie podejrzewałem że nr przesyłki to własnie, tylko ze pojawia sie taka kwestia, ze status : wysłane, nr przesyłki jest pusty, i data wysyłki: 29/08/2013 i teraz tak podejrzewacie ze jezeli nie ma podanego nr przysyłki to puscili to do mnie zwykła pocztą ? Bo tyle moge z tego wywnioskowac. Moge tez machnac screena jesli trzeba.

Odpowiedz
Cytat
bearlock
Oldschool Grinder

Na maila tez powinies dostać wiadomość o wysłaniu i link do sledzenia przesylki .

Odpowiedz
Cytat