Tak jak mielsimy questy tak teraz sa Stepsy - proponuje sie zapoznac calkiem ciekawe moze byc.
https://www.pokerstars.eu/pl/poker/promotions/100m-celebration/
Poczekamy na szczegóły i zobaczymy...
Pewnie to tylko rekompensata za dawniejsze stellary - każdy sobie obliczy ile by miał, gdyby ich nie zniesiono.
Będzie to w stylu - zrób co dzień 1 2 3 stepa ze swojego statusu, a dostaniesz talon na balon - ticketa do lotto.
Jest napisane % szanse, mniejsze niz w questcie ale wieksze nagrody wiec spoko w tym msc z questow zarobilem 90$ wiec zawsze spoko
Jak będą robić takie w miarę przemyślane promocje to są one lepsze niż jakiś reload, którego da się wyrobić tylko na stawkach pewnie NL10+ przy no life grindzie.
Taki gracz jak ja grając dziennie 500 -1000 rozdań nie ma szans na profit z reloada, więc na razie wolę to co dają niż 25% do $100 przy okazji WCOOPa jakie kiedyś dawali.
Za pierwsze 3 dostalem 100SC - szal.
Zobaczymy ile dostane za 10, ale niech lepiej sie postaraja :-)
mógłby ktoś napisać ile dostał za 10 stepów bo mi 2 brakuje i nie wiem czy nl25 shotowac?
Napisane przez borderliner
mógłby ktoś napisać ile dostał za 10 stepów bo mi 2 brakuje i nie wiem czy nl25 shotowac?
Masz podane tabelki oraz prawdopodobieństwo trafienia bonusu — oszacuj sam czy się opłaca. Informacja o tym ile ktoś zdobył jest bezużyteczna. Wchodzenie wyżej tylko po to aby ukończyć taką promocję to głupota, starsom tylko o to chodzi.