Jakos nie mogę pojąć dzialania tych calych "gwiazdeczek"
Zdaje sobie sprawe ze Silver zupelnie inaczej nalicza FPP , ale o co chodzi z tymi gwiazdkami ?
Zdaje sobie sprawe ze to pytanie moze byc tendencyjne
, jednak kto pyta ten nie bladzi
dzieki z gory za wyrozumialosc
Jest 7 statusow. Bronze > Chrome > Silver > Golden > Platinum > Supernova >Supernova elite. Kazdy kolejny to jedna gwiazdka wiecej ;]
jaka jest wiec roznica pomiedzy Silver z 1* a silver z 6* ?
Jakies wymierne korzysci ?
Na stronie pokerstars jest wszystko dokładnie opisane:
http://www.pokerstars.pl/vip/tiers/
Napisane przez kosciasty
Jakies wymierne korzysci ?
nie ma czegos takiego, silver star to sa zawsze dwie gwiazdki (czy tam trzy, nie wiem jak jest teraz jak chrome wprowadzili). Chodzi ci pewnie o to, ze gwiazki mozna po prostu ukryc, dlatego cala masa graczy ich po prostu nie ma. Ale jesli ich nie ukryjesz, to ich ilosc bedzie dokladnie skorelowana z twoim statusem vip.
Napisane przez McBurak
Napisane przez kosciasty
Jakies wymierne korzysci ?nie ma czegos takiego, silver star to sa zawsze dwie gwiazdki (czy tam trzy, nie wiem jak jest teraz jak chrome wprowadzili). Chodzi ci pewnie o to, ze gwiazki mozna po prostu ukryc, dlatego cala masa graczy ich po prostu nie ma. Ale jesli ich nie ukryjesz, to ich ilosc bedzie dokladnie skorelowana z twoim statusem vip.
Kwestia w tym że już jakiś czas temu obok mojego statusu pojawiła się druga gwiazdka i status Silver, a wczoraj w trakcie sesji pojawiło się powiadomienie , że otrzymuje kolejną, trzecią już gwiazdkę a status Silver pozostał
Zdaję sobie sprawę, że nie jest to nic istotnego, jednak zapytałem z czystej ciekawosci ♠_biggrin:
najpierw z dwoma gwiazdkami dostales nie silver tylko chrome, a potem z 3 gwiazdka dostales silver, kolory lekko sie roznia
Cześć,
Polska wersja strony PokerStars nie została jeszcze zaktualizowana o nowy status VIP. Polecam wykorzystać angielską wersję językową, gdzie wszystko jest szczegółowo opisane.
-> Chrome Star
-> Silver Star
Pozdrawiam.
Korzystając trochę z tego tematu, czy ukrywacie swój status? Nie wiem w jaki sposób to może wpływać na przeciwników, może będą czuli większy respekt do np golda?
Cześć,
Myślę, że dla fisha może mieć to jakieś znaczenie, ale dla rega na pewno nie.
Można mówić o plusach i minusach, ale według mnie - im przeciwnik mniej o Tobie wie - tym lepiej.
Pozdrawiam.
zasadnicze jak gramy z bronze silver i gold to jest to prawdopodobnie fish wiec nasza gra jest nieco inna jak mamy SN to już coś ktoś ogarnia. Nie jest to regułą ale zazwyczaj na nl25 nl50 jak ktoś ma mniej niz platinium to duzo wieksza szansa ze jest fishem. swój status lepiej ukryć po co ktoś ma wiedzieć ile gramy ?
PS: dobra taktyka jak mamy np bronze to go nie ukrywamy co moze dac wiekszy win rate na wyższych stawkach pod warunkiem ze ogarniamy. choć to i tak kilka K rąk na nl25, nl50 i już jest gold.
Napisane przez blelol
zasadnicze jak gramy z bronze silver i gold to jest to prawdopodobnie fish wiec nasza gra jest nieco inna jak mamy SN to już coś ktoś ogarnia. Nie jest to regułą ale zazwyczaj na nl25 nl50 jak ktoś ma mniej niz platinium to duzo wieksza szansa ze jest fishem. swój status lepiej ukryć po co ktoś ma wiedzieć ile gramy ?PS: dobra taktyka jak mamy np bronze to go nie ukrywamy co moze dac wiekszy win rate na wyższych stawkach pod warunkiem ze ogarniamy. choć to i tak kilka K rąk na nl25, nl50 i już jest gold.
Na nl25 to chyba nie kilka tylko co najmniej kilnanaście k.