Przejdź do forum
Ukash pytanie.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ukash pytanie.

11 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
2,237 Wyświetlenia

Może uznacie mnie za tępaka ale muszę zapytać ponieważ nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi :D. Proszę powiedzcie mi jak wygląda wypłata za pomocą ukash na platformie pokerstars. Wiem tyle że udaje się do odpowiedniego sklepu w którym dostaje kupon o wartości za jaką go zakupiłem. Następnie wchodze na pokerstars składam depozyt w którym wpisuje 19-cyfrowy kod i gotowe. Jednak chciałem zapytać w jaki sposób mam wypłacić potem te pieniądze przez ukash. Dodam że nie posiadam konta w banku ani karty kredytowej.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
maciasowy

Nie wypłacisz tym sposobem z żadnego pokerrroomu.

Odpowiedz
Cytat
smoku

Cześć outsider1993.

Dokładnie tak jak napisał maciasowy nie ma możliwości dokonanie wypłaty za pomocą Ukash. Służy on tylko i wyłącznie do dokonywania wpłat.

Jeśli chcesz dokonać wypłaty musisz posiadać albo konto w banku, albo w którymś z porfeli internetowych: Skrill lub NETELLER i dokonać wpłaty za pomocą któregoś z tych kanałów.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

To w jaki sposób można tą drogą wypłacić skoro na stronie pokerstars wyraźnie pisze, że metodą ukash można wpłacać jak i wypłacać pieniądze.

Odpowiedz
Cytat
maciasowy

Cytat e strony P*:

,,A co z wypłatami?

Należy pamiętać, że obecnie swoje wygrane z PokerStars na konto Ukash mogą wypłacać wyłącznie gracze z Polski i Szwecji.
Aby dokonać wypłaty metodą Ukash, wybierz ją w oknie wypłat. Kiedy zlecenie zostanie zaaprobowane, wystawimy dla Ciebie zawierający 19 cyfr kupon Ukash. Dane kuponu zostaną wysłane na adres e-mail zarejestrowany na Twoim koncie PokerStars.
Pamiętaj jednak, że zanim będziesz mógł cofnąć środki metodą Ukash, pierwszeństwo będą miały wypłaty na te konta spośród objętych automatycznym zwrotem środków, z których korzystałeś już w naszym serwisie.
Są to (w obowiązującej kolejności):

Entropay i Visa z funkcją CFT
NETeller
Moneybookers"

http://www.pokerstars.pl/poker/real-money/ukash/

Jednak się da ale przygotuj się na porządną weryfikację konta

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tak właśnie to czytałem i dziwiłem się odpowiadaliście że sę nie da :P Tylko właśnie nie wiem w jaki sie to sposób to odbywa jeśli nie ma się konta w banku. Czyli jak te pieniądze odebrać. Na poczcie ? Bo właśnie tego nie wiem.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nikt nie jest w stanie mi pomóc ?

Odpowiedz
Cytat
pzareba

weidz sobie na strone ukash i poczytaj jak wyplacic kase gdy ma sie wyslany na maila kod

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czytałem już wcześniej i tam nic nie pisze. A skoro z pokerstars można tak wypłacić to trzeba wtedy to jakoś na gotówke wymienić ale nie wiem właśnie jak. więc dlatego założyłem ten post.

Odpowiedz
Cytat
smoku

Witam ponownie outsider1993.

Znam tę informację na stronie, jednak z mojego doświadczenia wiem, że się nie da. Może to tylko specyfika mojego miasta, że w żadnym punkcie nie można było dokonać takiej transakcji.

Polecam popytać w punktach sprzedaży Ukash u Ciebie w mieście jak to wygląda i czy w ogóle jest taka możliwość.

Oprócz tego polecam kontakt z supportem Ukash, którego adres zapewne znajdziesz na stronie. Niestety nie mam dostępu do polskiej wersji strony i nie mogę pomóc w tym temacie (w sensie namiarów na kontakt).

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Poczytałem i popytałem i jedeyna możliwość to konto na neteller ponieważ tylko tam można przeprowadzić tą transakcje. Czyli normalnie wypłcam kase przez ukash dostaje emaila z numerem i numer ten wpisuje kiedy składam depozyt na neteller i kasa jest w portfelu elektronicznym.

Odpowiedz
Cytat