Dzisiaj o godzinie 20.30 czasu polskiego rozpocznie sie turniej iXi tylko dla polakow.Pokerstars gwarantuje wspaniale i cenne nagrody.Zachęcam do rejestrowania sie !!! Turniej jest darmowy !!!
POZDRAWIAM
Dzisiaj o godzinie 20.30 czasu polskiego rozpocznie sie turniej iXi tylko dla polakow.Pokerstars gwarantuje wspaniale i cenne nagrody.Zachęcam do rejestrowania sie !!! Turniej jest darmowy !!!
POZDRAWIAM
ja juz sie zarejstrowalem i czekam na turniej. Teraz gram satelite do turnieju na Pokerstars
Ja również zagram. Wygrać bluzę to i tak nieźle, ja byłbym nawet z kart zadowolony
Mister108 napisał
Moze zrobimy jak tydzien temu chat typu coaching ??? miło było wtedy
jestem za!
Mister108 napisał
Dzisiaj o godzinie 20.30 czasu polskiego rozpocznie sie turniej iXi tylko dla polakow.Pokerstars gwarantuje wspaniale i cenne nagrody.Zachęcam do rejestrowania sie !!! Turniej jest darmowy !!!POZDRAWIAM
Brawo dla tego Pana
Wzorowy przykład jak należy się zachować. Każdy zainteresowany ma szansę wziąć udział w turnieju. a nie jakieś pisanie 5 min przed :O.
Oczywiście ja tez wezme udział w tym turnieju i mam nadzieje na conajmniej powtórke z przed 2 tygodni kiedy to zająłem 4 miejsce(ciągle czekam na te nagrody,a pisali ze dojdą w 10 dni)
gladius01 napisał
Oczywiście ja tez wezme udział w tym turnieju i mam nadzieje na conajmniej powtórke z przed 2 tygodni kiedy to zająłem 4 miejsce(ciągle czekam na te nagrody,a pisali ze dojdą w 10 dni)
10 dni roboczych, ja dostałem dokładnie 2 tygodnie po zakończeniu turnieju