Dawno wam doszlo? Przed chwilą ja nadal czekam, już więcej niż 1h. Mam nadizje ze po 2 dojdzie
Ja zrobilem przelew rownoczesie z ftp-> ps (duza kwota) oraz 1$ w druga strona tj z ps-> ftp i ten drugi doszedl a pierwszy jak nie bylo tak nie ma ;x
Mi już dwa razy cofneli przelew i nawet nie wiem dlaczego.
Dlaczego ja?
Trudne sprawy na FTP
Napisane przez Athaniel
Ja przelalem kolo 15 hasj z ftp na ps, po 15 min mialem hajs na ps i sciagniety z ftp, w historii transakcji wszystko bylo, a teraz nie moge zalogowac na ftp bo niby zle haslo albo login mimo ze nic nie zmienialem, w dodatku cofneli mi hajs z ps na ftp spowrotem i jeszcze nie odpisuja
tez mam to samo z tym hasłem na ftp.... i tez nic nie odpisauja ani ps ani ftp po za tym mailem co dostalem automatycznie ktoego wklejalem wyzej
Napisane przez bobosz
Napisane przez Athaniel
Ja przelalem kolo 15 hasj z ftp na ps, po 15 min mialem hajs na ps i sciagniety z ftp, w historii transakcji wszystko bylo, a teraz nie moge zalogowac na ftp bo niby zle haslo albo login mimo ze nic nie zmienialem, w dodatku cofneli mi hajs z ps na ftp spowrotem i jeszcze nie odpisujatez mam to samo z tym hasłem na ftp.... i tez nic nie odpisauja ani ps ani ftp po za tym mailem co dostalem automatycznie ktoego wklejalem wyzej
nawet wyslalem zadanie o haslo tymczasowe ale ono tez nei dziala, jakas paranoja, JA CHCE GRAC:d
Napisane przez Athaniel
Napisane przez bobosz
Napisane przez Athaniel
Ja przelalem kolo 15 hasj z ftp na ps, po 15 min mialem hajs na ps i sciagniety z ftp, w historii transakcji wszystko bylo, a teraz nie moge zalogowac na ftp bo niby zle haslo albo login mimo ze nic nie zmienialem, w dodatku cofneli mi hajs z ps na ftp spowrotem i jeszcze nie odpisujatez mam to samo z tym hasłem na ftp.... i tez nic nie odpisauja ani ps ani ftp po za tym mailem co dostalem automatycznie ktoego wklejalem wyzej
nawet wyslalem zadanie o haslo tymczasowe ale ono tez nei dziala, jakas paranoja, JA CHCE GRAC:d
mi tez nie działa tymczasowe. A konto na ps masz zamrozone?
Napisane przez bobosz
Napisane przez Athaniel
Napisane przez bobosz
Napisane przez Athaniel
mi tez nie działa tymczasowe. A konto na ps masz zamrozone?
nie na ps mi dziala normalnie tyle ze kasa zostala cofnieta
Wlasnie dostalem hajs przelew ftp -> ps caly roll 4cyfrowa suma.
Trwalo to ok 3godziny.
Czekałem kilka godzin i dopiero po przeczytaniu tego wątku sprawdziłem kasjera i jak się okazało transfer został cofnięty. Próbuje dalej
W którym miejscu w lobby P* jest opcja przesłania kasy na FTP? Szukam i znaleźć nie potrafię. Konta mam połączone, w drugą stronę nie miałem problemu ze znalezieniem i przesłaniem.
Dobra nie ważne, miałem w cashierze podgląd na summary a nie USD