Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

...

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
507 Wyświetlenia
Swiezak

.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
amoratank

dostawca internetu rigged :coolface:
dzisiaj rano miałem podobnie migałem zaczęło szukać połączenia starsami potem widziałem że jednego polaczka też wysadziło wiec jak pisałem dostawca rigged

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Ja tak mam ostatnio, mam neta z Cyfrowego Polsatu. Na szczescie nie trwa to dlugo, max 10 sekund i mozna spokojnie wracac, acz jest to irytujace.

Odpowiedz
Cytat
grzesiek

Mi teraz starsy strasznie zamulają (czasami lagi w pokazywaniu kart/podjęciu decyzji, czasem kilkusekundowe disconnecty). Rozumiem, że to problem po ich stronie i niewiele jestem w stanie z tym zrobić?

Odpowiedz
Cytat
amoratank

Raczej po naszej stronie a dokładnie przez pointy przez które przechodzą nasze połączenia bo wszystkich mieszkańców polski nie dotyczy tylko tych ktorzy mają dostawce który ma cos tam cos tam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez BleakAmaranth
Ja tak mam ostatnio, mam neta z Cyfrowego Polsatu. Na szczescie nie trwa to dlugo, max 10 sekund i mozna spokojnie wracac, acz jest to irytujace.

Jeśli zacznie Cię to irytować tak bardzo jak zaczęło mnie, a z cyfrowego polsatu dostałeś router Edimaxa to polecam wymianę tegoż routera właśnie ;)

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej Swiezak,

Jeśli używasz jakiegoś firewalla/antywirusa to spróbuj je wyłączyć. Aczkolwiek skoro nie tylko ty tak masz to całkiem możliwe, że to Starsy mają jakiś problem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Najprościej wysłać w takiej sytuacji logi do supportu, sprawdzają i odpisują, czasem dostaniesz listę zmian które mogą poprawić sytuację.
Inna sprawa to niewielkie szanse, że to jest po ich stronie, prosta metoda, jeżeli wywala tylko ciebie a inni przy tym samym stole graja normalnie - to masz odpowiedź u kogo jest problem.

Odpowiedz
Cytat