.
dostawca internetu rigged
dzisiaj rano miałem podobnie migałem zaczęło szukać połączenia starsami potem widziałem że jednego polaczka też wysadziło wiec jak pisałem dostawca rigged
Ja tak mam ostatnio, mam neta z Cyfrowego Polsatu. Na szczescie nie trwa to dlugo, max 10 sekund i mozna spokojnie wracac, acz jest to irytujace.
Mi teraz starsy strasznie zamulają (czasami lagi w pokazywaniu kart/podjęciu decyzji, czasem kilkusekundowe disconnecty). Rozumiem, że to problem po ich stronie i niewiele jestem w stanie z tym zrobić?
Raczej po naszej stronie a dokładnie przez pointy przez które przechodzą nasze połączenia bo wszystkich mieszkańców polski nie dotyczy tylko tych ktorzy mają dostawce który ma cos tam cos tam
Napisane przez BleakAmaranth
Ja tak mam ostatnio, mam neta z Cyfrowego Polsatu. Na szczescie nie trwa to dlugo, max 10 sekund i mozna spokojnie wracac, acz jest to irytujace.
Jeśli zacznie Cię to irytować tak bardzo jak zaczęło mnie, a z cyfrowego polsatu dostałeś router Edimaxa to polecam wymianę tegoż routera właśnie
Hej Swiezak,
Jeśli używasz jakiegoś firewalla/antywirusa to spróbuj je wyłączyć. Aczkolwiek skoro nie tylko ty tak masz to całkiem możliwe, że to Starsy mają jakiś problem.
Pozdrawiam
Najprościej wysłać w takiej sytuacji logi do supportu, sprawdzają i odpisują, czasem dostaniesz listę zmian które mogą poprawić sytuację.
Inna sprawa to niewielkie szanse, że to jest po ich stronie, prosta metoda, jeżeli wywala tylko ciebie a inni przy tym samym stole graja normalnie - to masz odpowiedź u kogo jest problem.