Na fali ostatnich hacków i innych złych rzeczy chciałem się dowiedzieć jak funkcjonuje taki token (bo o to czy należy go mieć nawet nie pytam
). Z tego co wyczytałem to razem z takim tokenem dostaje się 25 haseł i po ich wykorzystaniu trzeba zakupić nowe 25 haseł po 500FPP. Takie hasła można zakupić w ilości hurtowej np. 200 za jednym razem, czy dopiero jak Ci się poprzednie skończą? Jak się skończą to automatycznie system wymaga od nas tylko samego hasła? Ktoś kto używa, może napisać ile przeciętnie mu schodzi tych haseł w miesiąc? Jak odpalacie starsy z rana to zostawiacie je w pasku jak kończycie grę, żeby potem się nie logować po raz drugi? Dzięki za wszelkie odpowiedzi
Ja sie zalogowałem miesiac temu i nie wylaczam kompa, bo szkoda mi haseł na kolejne logowanie
Napisane przez PasztetzKonia
Ja sie zalogowałem miesiac temu i nie wylaczam kompa, bo szkoda mi haseł na kolejne logowanie![]()
A może ktoś inny coś bardziej ambitnego?
Napisane przez pszczola321
Ja sie zalogowałem miesiac temu i nie wylaczam kompa, bo szkoda mi haseł na kolejne logowanie![]()
![]()
A może ktoś inny coś bardziej ambitnego?![]()
Droga PSZCZOŁO, czyżbyś nie gustował w pasztecie z koniny ???
Napisane przez Panmorz
Napisane przez pszczola321
![]()
A może ktoś inny coś bardziej ambitnego?![]()
Droga PSZCZOŁO, czyżbyś nie gustował w pasztecie z koniny ???
![]()
Wpierdalam aż mi się skrzydełka trzęsą
Nie musisz kupować ciągle jednorazowych haseł. Właśnie po to jest token żeby co parędziesiąt sekund generować nowe hasło. Jednorazowe hasła są po to że jak na przykład zapomnisz tokena albo gdzieś zostawisz to możesz się zalogować korzystając z tych haseł. Ja mam token prawie trzy lata i jeszcze nie skorzystałem ani z jednego hasła jednorazowego. Token mam przypięty do kluczy od mieszkania i mam go zawsze przy sobie.
Napisane przez Piter3m
Nie musisz kupować ciągle jednorazowych haseł. Właśnie po to jest token żeby co parędziesiąt sekund generować nowe hasło. Jednorazowe hasła są po to że jak na przykład zapomnisz tokena albo gdzieś zostawisz to możesz się zalogować korzystając z tych haseł. Ja mam token prawie trzy lata i jeszcze nie skorzystałem ani z jednego hasła jednorazowego. Token mam przypięty do kluczy od mieszkania i mam go zawsze przy sobie.
No widzisz czego człowiek się dowiaduje... dlatego warto było założyć ten temat. W sumie tym co napisałeś odpowiedziałeś mi na wszystko co chciałem wiedzieć. Wielkie dzięki :fdrink
A ja przy okazji się dowiedziałem, co lubią jeść pszczoły
Same plusy z tego tematu wyszły :fuckyeah