W menu głownym jest info, że za wpłatę +50$ jest ticket do TCOOPA phase 1 warty 27$. Wydaje się to mało realne ktoś dostał tego ticketa już i może potwierdzić? Dolar słabo stoi nie chce wpłacać na marne
Pewnie ze dadza za free ticket bo przewidziany jest overlay w granicach 50k$ takze jak porozdaja tickety to ludzie wplaca hajs ktorym potem bd u nich grali a i tak nic do tego nie dokladaja skoro przewidziany jest overlay na az tyle
Napisane przez mati133
Pewnie ze dadza za free ticket bo przewidziany jest overlay w granicach 50k$ takze jak porozdaja tickety to ludzie wplaca hajs ktorym potem bd u nich grali a i tak nic do tego nie dokladaja skoro przewidziany jest overlay na az tyle![]()
this.
oni maja łeb na karku i ta promocja dobrze ratuje im dupe. Naprawde jestem pod wrażeniem ich działania.
e/ przewidywali overlay na 500k$ ale już jest niecałe 370k$ overlayu więc do wieczora zrobi się pewnie jakies 200k$. I tak przyjemnie i tak
Nie wpłacajcie. P* chce Was oszukać. Zgarną Wasze depozyty ,a o ticketach możecie zapomnieć
Skąd wiadomo ile wynosi overlay ? I ile przewidujecie osób w turnieju ? Koło 10 tys będzie czy więcej ?
Okej znalazłem gracze z wszystkich etapów - obecnie overlay wynosi już tylko 60 tyś, ale fajne być w fazie 3 z dobrym stackiem bo wypłaty solidne
Napisane przez bodek1983
jakis kod przy wplacie trza czy jak?
już nic nie trza
koniec promocji
A mialem wieczorkiem cos wplacic zeby dostac ticket .... Czlowiek caly dzien w pracy to jeszcze go omijaja darmowe $T
Napisane przez MasTereK18
Okej znalazłem gracze z wszystkich etapów - obecnie overlay wynosi już tylko 60 tyś, ale fajne być w fazie 3 z dobrym stackiem bo wypłaty solidne![]()
1,5kk $- (53311 graczy x 24.55$) = 200k. W dodatku pewnie z 20k graczy to osoby z biletami a to da dodatkowe 500k .