Ja na FTP za taką kumulację rozdzieloną między graczy dostałem 173$... Ale tam ten jackpot do 300k rósł jakieś dwa miesiące
To chyba mnie własnie ten duzy ominął (jezeli tyle bylo do podzialu ok 2-3 miesiace temu. Polowalem na niego grajac jak bylo 140k w puli i gralem codzinnie o polnocy i po pracy ok 16. I jak na złosc jackpot padl w okienku kiedy sie na niego nie łapałem czyli ok 13-14... Mialem nadzieje ze mniej stracilem
Są jakieś turki za szmalec coby można jakieś starcoinsy wygrać? Kązdy pisał, że uciekli z kasą to wykupiłem rebaty
a jak ten jack pot dziala? wie ktoś? czy trzeba trafić pokera z tych kart czy po prostu grasz i masz farta jak sie pojawi jack pot?
musisz trafic krolewskiego pokera wtedy bieresz w losowaniu gdzie mozna wygrac 5k$ , 4 , 3, 2, , 1 i 500$ i oczywiscie JP jak trafisz JP to polowa kasy idzie dla Ciebie a polowa na ludzi ktorzy zagrali przez ostatnie 12h
dzieki, wczoraj brakowalo mi jednej karty do pokera zwykłego, wiadomo że to loteria ale i tak były emocje
gdzie to wylączyć zeby się nie nie wyświetlało ? przyznam że bardziej interesuje mnie poziom statusu niż to
pod nickiem pojawiło mi się "the deal winner" BR nie wzrósł, tzn. że ten napis pojawia się nawet gdy wygramy tego side jackpota (~1$)?
Tak, pojawia się nawet gdy wygrasz side jp. Kurde wyrzuciłem wczoraj 6 pik a w kartach miałem T 9 7 8 pik i K karo :/
Mi też 1,23$ wpadło, tak więc 1,16$ do przodu
Ale mogli by wywalić to z lobby pokerowego, bo starsy zaczynają wyglądać jak typowy krzak przez to.
Napisane przez FarciarzPL9393
Gdzie pokazuje się informacją,że padł jackpot i ile wygrało się z podziału puli?
Dostajesz maila z informacją.
PRAWDOPODOBNIE gracz "pro100tak111" , sadzę po nicku
że chyba z polski właśnie jebnął
JACKPOTA
WPADŁO MI ZWROTNE 1,58 $$$
W deal jackpot zainwestowałem łącznie ok. 500 SC. Grałem za 7 SC. Z 'większych' wygranych : 50SC, 5$, 30$.
Biorąc pod uwagę, że w VIP Cash Rebates za 1.000 SC dostajemy 10$ w gotówce, inwestycja się opłaciła
mam podobnie, ogolnie to jedna wielka loteria na ktorej sie traci na dluzsza mete ale grajac strategia 1 losowanie za 7SC pomiedzy wygrywajacymi JP nie przekraczajacymi 12h daje nam zysk, malutki ale jednak.
Ja np. zamierzam spieniężyć wszystkie SC właśnie w tej loterii.
A z uwagi na to, że mam
Spoiler
27 sc
, widzę tu tylko i wyłącznie czysty zysk.
Dziś wpadło 0,95$