Dziennie wydaje się 12Starscoinów, na dziesięć dni 120, na 30 dni 360. Nawet niech ten jackpot zbiera się miesiąc to i tak jak się dostanie te ok 13$ po trafieniu przez kogoś to wychodzi jakieś 900 starscoinów na plus. Według mnie bardziej opłacalne jest jak gra mniejsza ilość graczy.
Napisane przez BlueWolf01
Napisane przez djalbert182
Napisane przez BlueWolf01
Napisane przez djalbert182
Też dostałem, jak dla mnie moga nie naprawiać tego windowsa, mniej ludzi grywa, to sie jackpot lepiej rozkłada :D.Tak, tylko teraz Jackpot był napompowany do 120k przez field, z którego tylko kilkanaście procent miało dostęp do dalszej gry.
GL w budowaniu Jackpota, i takiej dystrybucji wygranych jak ta ostatnia, jeśli taki stan się utrzyma.Jackop sie bedzie budował dłużej, ale dystrybucja będzie podobna jak była teraz :P.
Chyba źle mnie zrozumiałeś.
Nie wiem jak to zobrazować.
Załóżmy że dzienna liczba graczy jest stała. Do czasu awarii grało 100% graczy, którzy zbudowali pota 120k. Po awarii grało 20% graczy, którzy po trafieniu podzielili miedzy siebie także tę część pota, która normalnie przypadła by w udziale 100% graczy, dlatego wygrana/osobę jest w tym wypadku tak duża.
Teraz jeśli nic się nie zmieni, i ta sama liczba graczy będzie grała codziennie, to masz rację pot będzie się budował 5x wolniej, wygrane kwotowe może i się nie zmienią, bo dalej jackpot będzie dzielony na mniejszą liczbę graczy. Ale jeżeli budowanie go trwa 5x dłużej, to i inwestowanie w niego będzie trwało 5x dłużej, i nigdy nie osiągniesz tak korzystnego zysku/inwestycję jak w przypadku powyżej.
To jest prawda, jeżeli założymy, że w tej zmniejszonej puli graczy są takie same proporcje tych co naparzają w to dużo i tych, co starają się tylko zagrać raz na 12h żeby się załapać na udział w jackpot. A mnie się wydaje, że ci pierwsi z wiekszą determinacją piszą do supportu i przerzucają się na alternatywne rozwiązania, żeby móc w to pograć :).
Napisane przez marcin21414
Nie uwzględniając oczywiście zwrotów jak się trafi jakiś układ podczas gry.
Wlasnie, jakie macie tutaj wyniki?
Nie licząc "wygranych" za <= 7 coinsów, to raz trafiłem 25 coinsów, raz 1 USD, raz 5 USD :).
U mnie bardzo słabo jakieś parki są dość często, ale zazwyczaj odrzucam najlepsze karty. Raz miałem nawet okazję trafić strightflusha ale odrzuciłem nie tą kartę.
Napisane przez marcin21414
U mnie bardzo słabo jakieś parki są dość często, ale zazwyczaj odrzucam najlepsze karty. Raz miałem nawet okazję trafić strightflusha ale odrzuciłem nie tą kartę.
Mam nadzieję, że kiedyś przejrzysz na oczy, i nie będziesz umierał z przekonaniem że miałeś na to wpływ i to Twoja wina
Da sie to gowno zamknac aby nie bylo go widac i zamiast tego aby pokazywalo status ?
Bo pasek ze statusem jest ładniejszy, nic nie miga i mogę jednym kliknięciem sprawdzić ile wbiłem VPP w tym miesiącu
mnie nie korci bo nawet nie mogę wydawać SC na The Deal
Ja dziś koło 12 dopiero ściągnąłem sobie starsy na komórkę i dwie godziny potem wpadło ~$13.
Póki jest w tym jakies value to można pyknąć raz na te 12 godzin
Na jakies wielkie wygrane bym nie liczył