Przejdź do forum
Strajk na Pokerstar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Strajk na Pokerstars

180 Posty
88 Użytkownicy
937 Reakcje
30.7 K Wyświetlenia
Garggamel
Oldschool Grinder

Przypominam wszystkim o strajku na Starsach w dniach 1-3 grudnia 2015roku !

Ma on za zadanie pokazanie środkowego palca włodarzom P*, po ogłoszeniu wielkich i krzywdzących nas zmian w klubie "VIP PokerStars".
Tylko tyle jako społeczność pokerowa możemy zrobić, więc gorąco zachęcam WSZYSTKICH do wzięcia udziału!
Więcej o strajku znajdziecie na forum TwoPlusTwo, zasady są bardzo proste, wszyscy uczestnicy przestaną grać na P* w wyznaczonym terminie i dodatkowo 1 grudnia wycofają część swoich środków, na tą chwilę swój udział zgłosiło ponad 1000 osób.
To że przestaniemy grać na Starsach na kilka dni nie spowoduje, że przestaniemy "pracować", przez te 3 dni można pograć na innym roomie - pamiętajcie o tym! :f_drink:

EDIT:
Znalazłem ciekawostkę na 27 stronie wątku na TwoPlusTwo, jakaś rosyjska panienka nagrała filmik i obiecała coś pokazać jeśli w strajku weźmie udział podana przez nią liczba uczestników, panna wygląda smakowicie :f_biggrin: .

Odpowiedz
Cytat
179 odpowiedzi
xxxadrianxxx
Legacy Member

Oby było was jak najwięcej, puszka kawy i zgrzewka energetyków już czeka na 3 dni młynu.:coolface: A tak naprawdę to podziwiam waszą inicjatywe i samozaparcie aczkolwiek wątpie żeby ten strajk przyniósł oczekiwane rezultaty.

Odpowiedz
Cytat
fred7790
PokerStrategist

To zrozumiałe, że Pokerstars stara się wyeliminować regów. Wasz strajk to dla nich tylko dodatkowy prezent na święta.

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1
PokerStrategist

śmiechłę

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Mi się podoba i chętnie wezmę w tym udział :) Niestety nie mogę wypłacić hajsu, bo mam skrilla w PLN, ale może chociaż na FTP przeleje :f_ugly:

Swoją drogą parę poważanych nicków się zadeklarowało na 2+2.

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

to jest jedyna rzecz jaka mozemy zrobic jako gracze

w 3 dni nikt fortuny nie zarobi wiec to zadna strata nie jest a przez ten czas naladuja sie bateryjki na pelny grind az do swiat

oczywiscie rozumiem graczy ktorzy musza gonic w te ostatnie dni z vppkami

zawsze bedzie pelno guwniakow jak wyzej ktorzy beda tylko pierdolic 'a ze hehe to i tak nic nie da wy to labedzie jestescie heheszki ' / 'hehehehe ja przez te 3 dni jak bedzie mniej regow naczepie tyle kasiory ze hehehe fajno byndzie a wy sobie robcie te strejke smieszne hehe , chuj z tym ze jestem be na nl2 ale to byndzie muj zloty strzal heheszki' , zal mi was strasznie ludzie ale idzcie smierdziec guwnem gdzie indziej serio

jezeli jest to jedyna rzecz jaka moge zrobic jako gracz to to zrobie

bo mi kurwa zalezy!

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

podłączam się do akcji i jednocześnie zachęcam do wzięcia udziału ! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
sebasek33
PokerStrategist

Ooo... to może będą overlaye w niektórych turniejach. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
GregPL191
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
wantmemoney
BlackMember

nie wiem czy PS nie skasuje linka ale to wazna inicjatywa wiec mam nadzieje ze sie powstrzymaja . Nikt nie zyskuje na zmianach ( chromstar 0.60$ w ciagu roku ale sami wiecie ze ciezko byc chromstarem caly czas ) Link Text...

Akcja skierowana jest glownie do regularsow tak aby stary mogly odczuc ten strajk...

Odpowiedz
Cytat

Dobra inicjatywa oczywiście popieram i zachęcam innych regularsów by jednak na te dni nie włączali pokerstars :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Popieram i biorę udział _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
MaDeIn1995
PokerStrategist

Napisane przez sebasek33
Ooo... to może będą overlaye w niektórych turniejach. :coolface:

PokerStars już trzęsie portkami :D stawiam, że nawet tego nie zauważą na swoich wykresikach :D

Odpowiedz
Cytat
kustra
Elite Grinder

No nie wiem. Znaczna część grinduje naprawdę przyzwoite stawki i myślę, że straty w rake'u będą liczone w co najmniej setkach tysięcy $, o ile nie kilka mln.

@GSE, ale jesteś zabawny :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz
PokerStrategist

"Ze względu na straszenie strajkiem polaczków oferujemy stały RB na poziomie 10000%. Zmiany wchodzą w życie od 1 stycznia 2016 roku. Prosimy by takie inicjatywy więcej się nie powtarzały, gdyż obawiamy się bankructwa."

Oficjalne oświadczenie na stronie głównej P*, brawo panowie!

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet
PokerStrategist

A później się dziwić, że w Polsce świnie u koryta mogą robić co chcą. No bo w końcu "co to da? A chuj posiedzę w domu pooglądam Cejrowskiego co się pochwalę przy kolejnym spotkaniu z znajomymi".

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez GSELukasz
"Ze względu na straszenie strajkiem polaczków oferujemy stały RB na poziomie 10000%. Zmiany wchodzą w życie od 1 stycznia 2016 roku. Prosimy by takie inicjatywy więcej się nie powtarzały, gdyż obawiamy się bankructwa."

Oficjalne oświadczenie na stronie głównej P*, brawo panowie!

widać gnomie, że nie masz pojęcia o co chodzi ... ta akcja jest ogólnoświatowa

http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/joint-strike-1st-3rd-december-registration-other-amaya-stars-protests-1569711/

Odpowiedz
Cytat
sebasek33
PokerStrategist

Nie wydaje mi się żeby takie strajki miały jakiś sens. Niestety jedynym sensownym rozwiązaniem byłoby przenieść się na stałe na inny room. Dla regów którzy żyją z gry jest to bezsensu, więc niestety Starsy mogą na razie robić co im się podoba.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth
PokerStrategist

Zły termin wybraliście sobie na ten strajk. Proponuje abyście przenieśli go na 27 grudnia.

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol
Elite Grinder

Napisane przez sebasek33
Nie wydaje mi się żeby takie strajki miały jakiś sens. Niestety jedynym sensownym rozwiązaniem byłoby przenieść się na stałe na inny room. Dla regów którzy żyją z gry jest to bezsensu, więc niestety Starsy mogą na razie robić co im się podoba.

A ja myslałem że kilkanaście tysięcy regów jednak gra na innych roomach, jedyny problem maja osoby grające wysoko lub w inne gry niż holdem bo poza starsami maja kiepski traffic albo żaden

Odpowiedz
Cytat