Przejdź do forum
Stare / Nowe konto

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stare / Nowe konto

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
633 Wyświetlenia
Przemkooo
Oldschool Grinder

Witam,
około 5 lat temu założyłem konto na Starsach , żeby pograć freewole. Nigdy nie robiłem wpłaty/ wypłaty, nie weryfikowałem konta.
Na dniach będę zmieniać zameldowanie i najchętniej stworzyłbym jeszcze jedno konto na nowe dane , które będzie podpięte do strategy.
Na Starsy nie logowałem się minimum rok. Coś mi się kojarzy , że około 2 - 3 lat temu pisałem do nich emaila czy mi podepną konto pod Strategy.
Jak myślicie mogę mieć kłopoty z tego tytułu ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
pablosc
PokerStrategist

Tak

Odpowiedz
Cytat
arturszef
PokerStrategist

Jeśli będziesz mieć inny adres i nigdy nie wysyłałeś im skanów dowodu to możesz zakładać bezproblemowo.

Odpowiedz
Cytat
Przemkooo Autor wątku
Przemkooo
Oldschool Grinder

Nie wysyłałem skanów . Nie wiem tylko czy nie dostane od nich jakiegoś zapytania w związku z tym samym imieniem , nazwiskiem i miastem , zmieni się tylko ulica. Teoretycznie ktoś kto znał moje dane mógł założyć kiedyś konto na mnie , nie musiałem o tym wiedzieć

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

Dokladnie tak jak piszesz, zmieni ci sie adres i mozesz stwierdzic, ze z tamtym kontem nie masz nic wspolnego i mozesz sie zweryfikowac dokumentem, tylko wtedy jakis rachunek na twoje dane bedzie potrzebny. A moze nic nie spytaja i po sprawie, a weryfikacja bedzie dopiero jak bedziesz wyplacal wieksze kwoty niz wplacisz.

Odpowiedz
Cytat
arturszef
PokerStrategist

Skoro nie wysyłałeś skanów dowodu to nie mają peselu więc spokojnie możesz zakładać nowe konto i najlepiej poproś o weryfikację przed złożeniem depozytu.

Odpowiedz
Cytat