Przejdź do forum
Sprzedaż chipsów P*...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sprzedaż chipsów P***

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,716 Wyświetlenia
GabrielArch

Witam,

znalazłem ostatnio stronę www sellpokerstarschips com, oferują tam skup wirtualnych pieniędzy z P, kurs wynosi : 10$ za 1 000 000 P chips.
Czy ktoś może korzystał z usług tej strony, chciałbym tylko się upewnić czy to nie jest czasem jakieś oszustwo i podana oferta jest wiarygodna.

6 odpowiedzi
PatriceMilev

Na Twoje pytanie nie odpowiem, ale na innej stronie widziałem kurdy ~13$/m sprzedaż i ~6$/m skup, więc cena niezła.
Weź pod uwagę, że prawdopodobnie jest ot nielegalne.

Byqu

P* jedyna co ma przeciwko temu to to, że nie można w celach transakcyjnych ugadywać się na czacie. Też próbowałem sprzedać, ale tylko raz trafiłem na Online Suport (z którymi się dogadujesz) i stwierdzili, że mają stałych sprzedawców, i więcej im nie potrzeba...

Gomez224

Napisane przez GabrielArch
Witam,

znalazłem ostatnio stronę www sellpokerstarschips com, oferują tam skup wirtualnych pieniędzy z P, kurs wynosi : 10$ za 1 000 000 P chips.
Czy ktoś może korzystał z usług tej strony, chciałbym tylko się upewnić czy to nie jest czasem jakieś oszustwo i podana oferta jest wiarygodna.

niech mnie ktoś oświeci po co kupować wirtualne żetony ;(

Byqu

Wiesz jak budujesz stack na P* to wygląda to mniej więcej tak, że na stole w każdym rozdaniu ktoś wchodzi all in i żeby ominąć trochę donkierskiego gamblingu a pograć w pokera niektórzy amerykanie lubią kupić za ŻADNE pieniądze trochę wirtualnych pieniędzy które mogą przez długi czas przegrywać :)

Taki to już jest zboczony naród...

Miloszpoker2

no ja tez o tym słyszałem. Jeden gosciu na innym forym pisał ze sprzedał 2m chipsów za 10$ za 1m. Ja po przekraniu 50$ głownie przez złe zarządznie sam zacząłem zbierać chipsy na PS by je wymienic. Mało tego, ćwiczę przy tym BM. LOL fajnie jest się poczuć jak pros ale tylko na play money :) :P

Miloszpoker2

A co do pytania gomeza niektorzy wolą kupic 1m za kilka dolarów. Bo tymi kilkoma dolarami by za wiele nie zwojowali a z 1m mają ubaw na 100\200