Przejdź do forum
Spis Supernovych na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Spis Supernovych na Starsach

15 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,312 Wyświetlenia
damianpat
BlackMember

Robimy spis polaków co mają SN na starsach, może zrobimy listę i razem przyatakujemy o powrót VPP ring?

wątek się dubluje z tym z diamentowego forum, ale proszę o nieusuwanie, może część graczy grać na Starsach z innego affilate

prosimy o podawanie swoich nicków na starsach

14 odpowiedzi
Fitas
Oldschool Grinder
kopoland
BlackMember

Hej może napiszę dokładnie o co chodzi :)

Generalnie sprawa wygląda tak że dla osób grających cashówki ( czyli tych co wyrabiają najwięcej rake ) platforma PokerStars praktycznie nic nam nie daje ( jeśli chodzi o promocję itp bo z tego co można zauważyć skupiają się głównie na graczach turniejowych ) Niedawno napisałem do nich maila w tej sprawie że jestem zaniepokojony tym że tak się dzieje. Po niedługim czasie dostałem odpowiedź że zgadzają się z tym co napisałem i czy mam jakieś propozycję jak to naprawić. Więc do rzeczy. Będę chciał wytargować od nich promocję coś w stylu VPP ring aby każdy z nas mógł liczyć na te 300-500$ co miesiąc więcej. Do tego potrzeba mi jak najwięcej graczy z statusem SN którzy podpiszą się pod taka petycją ( zrobienia dodatkowych promocji dla nas ) bo wiadomo im więcej osób VIP da im znać do zrozumienia że są niezadowoleni tym więcej możemy osiągnąć.

Dlatego proszę osoby zainteresowane aby wpisały swoje nicki jakie mają na Starsach abym mógł ich dopisać do listy osób które domagają się takiej promocji.

( sorry że tak chaotycznie napisane )

Pozdro kopoland

Countit
BlackMember

ale chodzi tutaj tylko o osoby grajaca pod trackingiem pokerstrategy czy wlasnie tez innych? Bo jak tez do innych to moze wreszczie dokoncze tego SN :D

kopoland
BlackMember

Tutaj chodzi o osoby które mają SN n P*, niekoniecznie muszą mieć przypisane konto do PokerStrategy. Staram się wywalczyć promocję dla wszystkich grających na Starsach niekoniecznie związanych z PokerStrategy.

Fitas
Oldschool Grinder

Napisane przez Countit
ale chodzi tutaj tylko o osoby grajaca pod trackingiem pokerstrategy czy wlasnie tez innych? Bo jak tez do innych to moze wreszczie dokoncze tego SN :D

najwyzsza pora :P

Shad0w69
Elite Grinder

z tym, ze gracze cash generuja najwiecej rake to bym sie sprzeczał :P
najwiecej generują gracze high stakes husng oraz grinderzy super turbo sng

mozna mnie dopiasc do listy, nick na starsach PERELKALYSY

Fafarafa
Elite Grinder

Temat wciąż aktualny ?

Napisane przez Fafarafa
Temat wciąż aktualny ?

Raczej, nie inaczej. :tongue:

Fafarafa
Elite Grinder

Coś nie mogę wysłać PM-a do kopolanda...

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Fafarafa
Coś nie mogę wysłać PM-a do kopolanda...

Musisz go wpierw dodać do znajomych ;)

Lazaruspl
Oldschool Grinder

A moze jakas promocja w stylu stellarow:
Liczona jest ilosc rozegranych rozdan na danych stawkach i w dana odmiane pokera. No i za okreslona liczbe rozdan w ktorych gracz bral udzial sa promocje. Powiedzmy za rozegranie 50k rozdan na stawkach 0.5/1 bylby jakis tam bonus (odpwoeidnio wiekszy niz np na 0.25/0.5). Rozdania naliczane bylyby od nowa z poczatkiem miesiaca. Taka promocja promowala by tych aktywnych graczy i zachecala innych do regularnego grania, mogliby sie na to zgodzic w sumie i byloby to korzystne nie tylko dla graczy SN.

A na czym mialby ten vpp ring polegac jesli mozna wiedziec?

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez Danny917
A na czym mialby ten vpp ring polegac jesli mozna wiedziec?

Pewnie na tym samym co poprzedni, czyli standardowy RakeRace wyłącznie dla Polaków