Hej może napiszę dokładnie o co chodzi
Generalnie sprawa wygląda tak że dla osób grających cashówki ( czyli tych co wyrabiają najwięcej rake ) platforma PokerStars praktycznie nic nam nie daje ( jeśli chodzi o promocję itp bo z tego co można zauważyć skupiają się głównie na graczach turniejowych ) Niedawno napisałem do nich maila w tej sprawie że jestem zaniepokojony tym że tak się dzieje. Po niedługim czasie dostałem odpowiedź że zgadzają się z tym co napisałem i czy mam jakieś propozycję jak to naprawić. Więc do rzeczy. Będę chciał wytargować od nich promocję coś w stylu VPP ring aby każdy z nas mógł liczyć na te 300-500$ co miesiąc więcej. Do tego potrzeba mi jak najwięcej graczy z statusem SN którzy podpiszą się pod taka petycją ( zrobienia dodatkowych promocji dla nas ) bo wiadomo im więcej osób VIP da im znać do zrozumienia że są niezadowoleni tym więcej możemy osiągnąć.
Dlatego proszę osoby zainteresowane aby wpisały swoje nicki jakie mają na Starsach abym mógł ich dopisać do listy osób które domagają się takiej promocji.
( sorry że tak chaotycznie napisane )
Pozdro kopoland