Przejdź do forum
Spin&Go Reload Bonu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spin&Go Reload Bonus aż do 150 $

28 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
3,337 Wyświetlenia
saja13
PokerStrategist

Właśnie zrobiłem depozyt i mam bonus także zmieńcie to info :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Do 30.

Odpowiedz
Cytat
rjablo
PokerStrategist

witam. a ja jak chcę wypłacić kasę, to mam info:

czyli ja nie mogę wypłacić, żeby mi wyrabianie bonusu nie przepadło?

ps: ja kaskę wpłaciłem już ponad tydzień temu i ten bonus wyrabiam, przed wpłatą miałem na koncie ~ 0$

Odpowiedz
Cytat
olsza421
PokerStrategist

Czyli promocja dalej obowiązuje/?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

@rjablo

Jeśli już aktywowałeś bonus, będziesz mógł go dalej wyrabiać po wypłacie. Znikną wszystkie bonusy dostępne w dolnej części "My bonus status"

@olsza42
Tak, obowiązuje. Okres na dokonanie wpłaty z kodem SPIN150 został przedłużony do 30 listopada. Oczywiście musisz mieć taki bonus dostępny, czyli nie mogłeś dokonać wypłaty od momentu ogłoszenia promocji.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Ambassadorua
PokerStrategist

Kto mi powie gdzie wpisywac tego koda? Męczyłem sie i nie znalazłem. Przy robieniu depozytu nigdzie nie ma czegoś takiego jak "kod promocyjny" Dzięki

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez Ambassadorua
Kto mi powie gdzie wpisywac tego koda? Męczyłem sie i nie znalazłem. Przy robieniu depozytu nigdzie nie ma czegoś takiego jak "kod promocyjny" Dzięki

jesli wyplacales pieniadze w trakcie trwania tej promocji (wiec jakos od 10 listopada) to nie mozesz dostac tego bonusa = nie bedziesz mial miejsca na wpisanie kodu

Odpowiedz
Cytat
Ambassadorua
PokerStrategist

Napisane przez kNoq001

Napisane przez Ambassadorua

jesli wyplacales pieniadze w trakcie trwania tej promocji (wiec jakos od 10 listopada) to nie mozesz dostac tego bonusa = nie bedziesz mial miejsca na wpisanie kodu

Dzięki ci bardzo! =)

Odpowiedz
Cytat