Właśnie zrobiłem depozyt i mam bonus także zmieńcie to info
Jeśli już aktywowałeś bonus, będziesz mógł go dalej wyrabiać po wypłacie. Znikną wszystkie bonusy dostępne w dolnej części "My bonus status"
@olsza42
Tak, obowiązuje. Okres na dokonanie wpłaty z kodem SPIN150 został przedłużony do 30 listopada. Oczywiście musisz mieć taki bonus dostępny, czyli nie mogłeś dokonać wypłaty od momentu ogłoszenia promocji.
Pozdrawiam
Kto mi powie gdzie wpisywac tego koda? Męczyłem sie i nie znalazłem. Przy robieniu depozytu nigdzie nie ma czegoś takiego jak "kod promocyjny" Dzięki
Napisane przez Ambassadorua
Kto mi powie gdzie wpisywac tego koda? Męczyłem sie i nie znalazłem. Przy robieniu depozytu nigdzie nie ma czegoś takiego jak "kod promocyjny" Dzięki
jesli wyplacales pieniadze w trakcie trwania tej promocji (wiec jakos od 10 listopada) to nie mozesz dostac tego bonusa = nie bedziesz mial miejsca na wpisanie kodu
Napisane przez kNoq001
Napisane przez Ambassadorua
Kto mi powie gdzie wpisywac tego koda? Męczyłem sie i nie znalazłem. Przy robieniu depozytu nigdzie nie ma czegoś takiego jak "kod promocyjny" Dziękijesli wyplacales pieniadze w trakcie trwania tej promocji (wiec jakos od 10 listopada) to nie mozesz dostac tego bonusa = nie bedziesz mial miejsca na wpisanie kodu
Dzięki ci bardzo!