Statystycznie powinieneś nawet tego nie trafić więc się ciesz a nie narzekaj...
Hej
Jestem na tym forum od niedawna.
Dlatego na samym wstępie witam wszystkich.
Gram regularnie spiny od wielu miesięcy. Można powiedzieć że mam za sobą ponad 1 k rozegranych gier na stawkach 7$ oraz 5 $.
Spora próbka, przynajmniej tak mi się wydaje.
Problem w tym że spośród wszystkich rozegranych gier nigdy nie udało mi się wylosować więcej niż 6-krotności wpisowego.
Jak to wygląda w waszym przypadku ?
Czy komuś z was udało się złowić jakąś pokaźną sumkę ?
Pytam z ciekawości, ponieważ wiem że spiny działają na zasadzie loterii ( szczęścia) i oczywistym jest to że główna wygrana może wypaść w pierwszym losowaniu i może ona tak samo nie wypaść nigdy (co jest bardziej prawdopodobne)
...
100x na 3$ niestety wtopiony w drugim rozdaniu JJ<AKo
Tez ponad 1000-1500 spinow temu jak nie wiecej
Całkiem nieźle ... Zastanawiam się nad sama strategią tego typu gier
.
Czy podjął się już ktoś próby nakręcenia materiałów szkoleniowych ?
Napisane przez kupryk87
Hej![]()
Jestem na tym forum od niedawna.
Dlatego na samym wstępie witam wszystkich.Gram regularnie spiny od wielu miesięcy. Można powiedzieć że mam za sobą ponad 1 k rozegranych gier na stawkach 7$ oraz 5 $.
Spora próbka, przynajmniej tak mi się wydaje.
Problem w tym że spośród wszystkich rozegranych gier nigdy nie udało mi się wylosować więcej niż 6-krotności wpisowego.Jak to wygląda w waszym przypadku ?
Czy komuś z was udało się złowić jakąś pokaźną sumkę ?
Pytam z ciekawości, ponieważ wiem że spiny działają na zasadzie loterii ( szczęścia) i oczywistym jest to że główna wygrana może wypaść w pierwszym losowaniu i może ona tak samo nie wypaść nigdy (co jest bardziej prawdopodobne)
...
Cześć,
1k gier na Spinach to próbka zerowa.
W moim przypadku były dwie duże gry. Pierwsza na 5$ z pulą 6k$ i na 7$ z pulą 1680$. Ani jednej nie wygrałem.
Obecnie przy zmniejszonej szansie na trafienie najwyższego mnożnika przy graniu 1k gier miesięcznie powinno teoretycznie trafić się największą grę około 1 na 27,5 lat. Także powodzenia
Napisane przez kupryk87
Całkiem nieźle ... Zastanawiam się nad sama strategią tego typu gier.
Czy podjął się już ktoś próby nakręcenia materiałów szkoleniowych ?
Chyba Uczniak nagrał jakieś filmy o Spinach dla Pokerstrategy. Ale pewnie od wyższego statusu.
Pisze last więc chyba ostatnie 7 dni
szkoda że nie mamy porównania jak było tydzień temu
Napisane przez tigerek73
To jest suma 7dni , czy jeden dzień średni w ostatnich 7 dniach?
Z tego co patrzę, to dziś już są inne liczby. Ubyło 1200 graczy, ale za to przybyło 3 regularsów
No nic sprawdzimy za dwa dni jak to się będzie prezentować
No rekodzik. Doszedłem do blindów 90/180 z baranem 62/4. 77 rozdań co się przełożyło na 26 minut. Gościu nie umiał grać, a wygrywał każdego all-ina i wszystko łapał. Mimo farta większego w jednej gierce niż ja w całym życiu przegrał. LOL
Było 8 all-inów pre, w jednym byłem gorszy miałem 49,93%
Mój to 120h, wtopiony , zarobiony 2130chipsów.:f_thumbsup: Na koniec zajebałem poduszką o ścianę , bo jeszcze mnżnik x6.:f_thumbsup:
jakie jest prawdopodobieństwo teraz wylosowania najwyższego mnożnika na 0,5$? bo teraz max można wygrać 2500$ i zastanawiam się czy nie grać tych gówienek tylko po to żeby trafić ten mnożnik
Nie ma już stawek 0,50$. Są teraz 0,25$ i prawdopodobieństwo wylosowania najwyższego jest pewnie takie jak w pozostałych czyli 1:333 333. Do tego jest tu kosmiczny rake, bo aż 8% !
Napisane przez Pirate9999
Nie ma już stawek 0,50$. Są teraz 0,25$ i prawdopodobieństwo wylosowania najwyższego jest pewnie takie jak w pozostałych czyli 1:333 333. Do tego jest tu kosmiczny rake, bo aż 8% !
ee to nie tak źle jeszcze będę próbował fajne są te pokerstarsy
Napisane przez nivero
jakie jest prawdopodobieństwo teraz wylosowania najwyższego mnożnika na 0,5$? bo teraz max można wygrać 2500$ i zastanawiam się czy nie grać tych gówienek tylko po to żeby trafić ten mnożnik
ty na poważnie czy trolololo?