Przejdź do forum
Spin & Go 2x Challe...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spin & Go 2x Challenge

11 Posty
8 Użytkownicy
13 Reakcje
2,102 Wyświetlenia
Moderator
kloda1

2 lata Spin & Go to czas mnożników 2x!

Minęły dwa lata odkąd PokerStars uruchomiło turnieje Spin & Go, więc aby uczcić tę rocznicę, poker room wspólnie z Full Tilt zdecydował się przyznawać dodatkowe nagrody dla wszystkich grających ten format.

Jak to działa

Tak jak zawsze, gdyby tylko rozpoczniesz nowy turniej Spin & Go, jego pula zostanie wyznaczona losowo, co oznacza, że może wynosić nawet 10 000x wartość wpisowego.
W tej promocji możliwe jest jednak natychmiastowe zgarnięcie nawet 20 000 $. Jeśli ukończysz turniej na pierwszym lub drugim miejscu, zdobędziesz punkty potrzebne do ukończenia wyzwania. Kończąc na trzecim, stracisz niestety 5 punktów.

Grając swój pierwszy Spin & Go danego dnia, otrzymasz na powitanie 20 punktów. Po zebraniu łącznie 100, automatycznie wygrasz nagrodę.

Gracz musi codziennie zapisać się do promocji w oknie Wyzwań i grać turnieje Spin & Go z mnożnikiem dwa, za które przyznawane są punkty.

Podążaj za instrukcjami z okna Wyzwań, aby zobaczyć wartości punktowe i minimalne wielkości wpisowego, niezbędne do udziału w promocji.

Gwarantowane nagrody gotówkowe

Każdy gracz, który ukończy codzienne wyzwanie Spin & Go 2X otrzyma gwarantowaną nagrodę gotówkową nawet do 20 000 $. Nagrody przydzielane są losowo, w oparciu o podane niżej prawdopodobieństwa.

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, aby je utworzyć.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
PRyba85

Witam. Nie nalicza mi punktów za wygrane turnieje. Za drugie miejsca owszem. Ale za wygrany policzyło mi tylko jeden. Czy ma Ktoś podobny problem? Support pokerstars nie odpowiada.

Odpowiedz
Cytat
Virgath

Uwzględniane są Spin & Go z BI, tylko powyżej 7$.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez Virgath
Uwzględniane są Spin & Go z BI, tylko powyżej 7$.

Spin go muszą być minimum za 1$.

Odpowiedz
Cytat
BLP11

Ta promocja może wyglądać dla każdego trochę inaczej jeśli chodzi o wysokość buy-inów, większośc ma $1, niektórzy mają 7 czy 15, np screen ze streamu iJustGamble:

Jeśli buy-in jest ok i mnożnik turnieju był x2 to pewnie tylko support coś moze poradzić.

Odpowiedz
Cytat
dzikiknur

Hej, czy w Belgii można grać na pokerstars bez żadnych konsekwencji. Czy ten poker room ma tam wykupioną licencję? W internecie nie ma konkretnej odpowiedzi, przeczytać można tylko że za granie na nielicencjonowanych poker roomach grozi kara grzywny 25 000 euro. Jestem aktualnie w Belgii i chciałbym zagrać ale dygam bo to mały kraj i pewnie szybko łapią za dupsko jak coś nie teges. Wiecie coś na ten temat?

Gdzieś kiedyś czytałem że w Belgii mają osobne oprogramowanie w stosunku do pozostałych krajów, to prawda? Ja oprogramowanie pokerstars mam zainstalowane będąc w Polsce. Ciekawe czy jak bym postanowił zagrać tu w Belgii czy ma to jakieś znaczenie czy gram na sofcie zainstalowanym z instalatora polskiego czy z belgijskiego.

Odpowiedz
Cytat
vandervelde12

Ja spinów nie grywam i tak pykam sobie codziennie jednodolarówki w nadziei na 20k. 95% mnożników to 2x. Mnóstwo dni jest, że jak gram te średnio 5-6 gierek by wyrobić te 100pkt to są same dwójki. Ani razu nie wylosowałem x10. Jakby tak siadały jakieś wyższe to pewnie by mnie zachęcili, a tak to pogram póki promocja i tyle. Miałbym malutkie szanse by to pobić, pomijając nagrody to jestem na naprawdę nikłym plusie typu 2-3BB, a nerwów trochę straciłem hehe. Nagrody to co ciekawe niemal same 2jki, miałem bodaj tylko dwie 1ki i wczoraj padł rekord 5$.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez vandervelde12
Ja spinów nie grywam i tak pykam sobie codziennie jednodolarówki w nadziei na 20k. 95% mnożników to 2x. Mnóstwo dni jest, że jak gram te średnio 5-6 gierek by wyrobić te 100pkt to są same dwójki. Ani razu nie wylosowałem x10. Jakby tak siadały jakieś wyższe to pewnie by mnie zachęcili, a tak to pogram póki promocja i tyle. Miałbym malutkie szanse by to pobić, pomijając nagrody to jestem na naprawdę nikłym plusie typu 2-3BB, a nerwów trochę straciłem hehe. Nagrody to co ciekawe niemal same 2jki, miałem bodaj tylko dwie 1ki i wczoraj padł rekord 5$.

10x to ty trafisz kilka wciagu rozegranych tysiąca.

Odpowiedz
Cytat
vandervelde12

Koniec? Bo nie wiem, może u mnie tylko :)

Odpowiedz
Cytat
damgal

Koniec.

Odpowiedz
Cytat
vandervelde12

Pokazali big Winnerów. Polaków niet.

Odpowiedz
Cytat