Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SM8 Ticket

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
445 Wyświetlenia
OcoChodzi

Wygrałem ticket do SM(VIP Bash 500FPP) i teraz pojawia się pytanie - czy mogę go nie wykorzystać i zostaną zwrócone mi za to pieniądze? Wiem, że normalnie zwracają "dolary turniejowe", ale to specjalny turniej i coś tu chyba jest nie tak. Próbowałem wyrejestrować się i zyskać wspomniane dolary turniejowe, ale nie mam czegoś takiego - widzę jedynie, że nadal mam bilet i dostępną rejestrację do 3 turniejów SM.

I tak na przyszłość: załóżmy, że udało mi się wymienić ticket na dolary turniejowe - czy mogę wtedy grać w innych turniejach o tej porze? Czy muszę np w czasie startu turnieju(z którego się wyrejestrowałem mając ticket) być offline?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
tras

Spróbuj w taki razie napisać do supportu, tylko angielskiego, żeby Ci wymienili ticket na dolary turniejowe. Gdzieś mi dzwoni, że komuś się tak udało. Jeśli się nie zgodzą, to będziesz musiał zagrać w którymś z turniejów, które Ci wyskakują.

A co do drugiego pytania, to jak już Ci wymienią bilet na dolary turniejowe, to możesz grać co chcesz i kiedy chcesz, albo możesz je sprzedać za 99% wartości i zamienić na gotówkę.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
OcoChodzi Autor wątku
OcoChodzi

Dzięki! W takim razie wezmę sobie do serca Twoją myśl życiową pod postem i zbiorę trochę doświadczenia:D

Odpowiedz
Cytat