Przejdź do forum
Skórzana kurtka męs...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Skórzana kurtka męska

15 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,224 Wyświetlenia
Deasu
PokerStrategist

Jako że teraz jest ogromna przecena to postanowiłem sobie ją zamówić, tylko że mam problem z rozmiarem. Mam jakieś 185cm wzrostu i waże z 70kg. Którą wziąć by była dobra?

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
szoker22
PokerStrategist

Mysle ze rozmiar L przy twoim wzroscie bedzie ok. pokaz link do niej

Odpowiedz
Cytat
Deasu Autor wątku
Deasu
PokerStrategist

http://www.pokerstars.pl/vip/store/store.shtml?cat=sale&prod=ps-24

Ok, wcześniej nie wiedzieć czemu nie działała mi strona pokerstars. Najwidoczniej to wina opery bo na chrome nie było problemu.

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

cos sie wyjasnilo o co chodzi z ta rozmiarowka? tzn o obwod klatki dokladnie? bo wartosci tam podane sa chore.. ja sam malutki nie jestem ale [Treśc edytowana]... :D :D

//wulgaryzmy - venatici

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

kurtki skorzane kupuje sie tylko po przymierzeniu i majac ewentualne dojscie do mozliwych poprawek
srsly guize :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Witam,

proszę o trzymanie poziomu i nie używanie wulgaryzmów.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

toz kurwa trzymam poziom, diamentowy wrecz ;o

w dzisiejszych ciezkich dla pokerstrategii czasach nie powinniscie byc tacy wybredni ! :D

Odpowiedz
Cytat
kloose
Elite Grinder

Napisane przez AliAli
toz kurwa trzymam poziom, diamentowy wrecz ;o

w dzisiejszych ciezkich dla pokerstrategii czasach nie powinniscie byc tacy wybredni ! :D

:nh

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

wklejam odpowiedz od supportu bo widze ze modzi tutaj sa bardziej zajeci utrzymywaniem sztywnej i martwej atmosfery niz pomaganiem :D, moze sie komus przyda.. wyglada na to ze zamowili kurtki w rozmiarowce dla mr olympia :D

Thank you for contacting the PokerStars VIP Store.

We apologize for the confusion. We confirm that the sizing chart is correct.

Here are some tips on how you can measure yourself to order the correct size.

To measure your chest, lift your arms slightly and measure around your body, crossing over the fullest part of your chest.

For the length, please measure starting from the base of the neck.

To measure the sleeve, place your hand on your hip with your arm bent at 90 degrees. Measure from the middle of the back of your neck, down your arm. The length will depend on the style of the sleeve.

In addition, we suggest you measure one of your clothing garments that fit you well by placing it on a flat surface and then compare it with the measurements of the item you wish to order.

We hope you will find this information useful. Please feel free to contact us again if you require any further information or assistance.

Regards,

Eva W
PokerStars VIP Store Team

Odpowiedz
Cytat
naimadx
PokerStrategist

Napisane przez Deasu
Jako że teraz jest ogromna przecena to postanowiłem sobie ją zamówić, tylko że mam problem z rozmiarem. Mam jakieś 185cm wzrostu i waże z 70kg. Którą wziąć by była dobra?

Troche potroluje :f_cool: ale albo ja jestem gruby knur albo Ty wysusz bo przy 185 cm miec 70 kg to chyba trzeba uważać na wietrze ofc no offence :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Deasu Autor wątku
Deasu
PokerStrategist

Napisane przez naimadx

Napisane przez Deasu

Troche potroluje :f_cool: ale albo ja jestem gruby knur albo Ty wysusz bo przy 185 cm miec 70 kg to chyba trzeba uważać na wietrze ofc no offence :pokerface:

No ja wiem :( może 75 ważę to taki max ;D

Odpowiedz
Cytat
frooger
Poker Player

Jako były handlarz ciuchow wam powiem - zmierzcie sobie wymiary kurtki, którą obecnie macie i z tym porównajcie. Bo to nie są wymiary człowieka tylko KURTKI. Pod którą sie zakłada jak wiadomo inne ciuchy, a jeszcze musi mieć troche luzu by nie wyglądać jak idiota.

A logo na plecach widzieliście ;)?

Odpowiedz
Cytat
ripper92
BlackMember

Zamówiłem sobie tą kurtkę i nie mogę się w nią wcisnąć, rozmiar M, Jeśli ktoś zainteresowany pisać na priv.

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1
PokerStrategist

Napisane przez ripper92
Zamówiłem sobie tą kurtkę i nie mogę się w nią wcisnąć, rozmiar M, Jeśli ktoś zainteresowany pisać na priv.

check priv

Odpowiedz
Cytat
ripper92
BlackMember

Zap przyjęte.
Edit: Jakby co to aktualne na allegro

http://allegro.pl/kurtka-skorzana-pokerstars-i3577416355.html

Odpowiedz
Cytat