Witam, nie widzę w lobby satelit do storma za 235fpp, ktos cos wie na ten temat? Usuneli czy to chwilowe?
chyba nie w tym rzecz . z tego co pamietam byly uruchamiane po ukonczeniu SS,
dzisiaj dalej nie ma wiec nie zdziwie sie jak to kolejne genialne posuniecie PS.
Raczej chodzi o to, że kolejny Sunday Storm będzie po nowym roku, kiedy to będzie obowiązywała nowa "waluta" - StarCoin i żeby nie mieszać, satelity nie za cash wystartują 1 stycznia, już za StarCoin-y.
Napisane przez xxxadrianxxx
haha starcoiny juz sa od tygodnia
ale chyba po nowym roku zmieniają wartość
a ja mam w sklepie vip wymiane stars coinów bo bardzo korzystnym kursie bo za 1155 coinów mam opcje wymiany na 15 baksów (platinum) supernova ma jeszcze lepiej
Napisane przez leszczu7
a ja mam w sklepie vip wymiane stars coinów bo bardzo korzystnym kursie bo za 1155 coinów mam opcje wymiany na 15 baksów (platinum) supernova ma jeszcze lepiej
Ale to chyba w ramach "VIP Rewards - 2015" ?
ja tam widzę
2500 - 25$
10000 - 100$
100000 - 1000$
1000000 - 10000$
dla wszystkich
saty po 1,6centa za fpp - było minęło - turki mozna kupić "po wartości" - coin za centa
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez leszczu7
a ja mam w sklepie vip wymiane stars coinów bo bardzo korzystnym kursie bo za 1155 coinów mam opcje wymiany na 15 baksów (platinum) supernova ma jeszcze lepiejAle to chyba w ramach "VIP Rewards - 2015" ?
w tamtym roku to pisalem
Napisane przez leszczu7
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez leszczu7
a ja mam w sklepie vip wymiane stars coinów bo bardzo korzystnym kursie bo za 1155 coinów mam opcje wymiany na 15 baksów (platinum) supernova ma jeszcze lepiejAle to chyba w ramach "VIP Rewards - 2015" ?
w tamtym roku to pisalem
Fakt