Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Run It Twice

32 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
4,885 Wyświetlenia
MarseliusMS

Gdzies czytalem ze P* ma wprowadzic opcje run it twice (jak kiedys FTP mialo). Czy to prawda? Jak tak to kiedy maja zamiar wprowadzic?

Odpowiedz
Cytat
31 odpowiedzi

Prawda :)

Cytując jednego z Poker Room Managerów na Pokerstars:
“We actually expect a prototype on TestPokerStars to be available later in August for player testing (subject to changes)
Based on stability of the feature it might be released soon to main clients or might stay on TestPokerStars only for a longer period of time.”

Nie wiadomo ile dokładnie potrwają jeszcze testy, ale znając profesjonalizm programistów z Pokerstars raczej nie będzie to długo.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS Autor wątku
MarseliusMS

A wiesz moze od jakich stawek ta opcja bedzie dostepna? I czy bedzie dostepna na zoomie?

Odpowiedz
Cytat

Z tego co się orientuję nie ma jeszcze żadnej ostatecznej informacji na jakich stawkach i gdzie będzie dostępna ta opcja.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

na ftp bylo chyba dostepne od nl200 o ile mnie pamiec nie myli wiec mozna sie spodziewac czegos podobnego

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS Autor wątku
MarseliusMS

Napisane przez kNoq001
na ftp bylo chyba dostepne od nl200 o ile mnie pamiec nie myli wiec mozna sie spodziewac czegos podobnego

Potwierdzam. NL200 i w gore bylo na FTP. Fajnie by bylo gdyby to nie bylo zalezne od stawek ale kto wie ;)

Odpowiedz
Cytat
kempesKGB

juz jest na testowej

i podobno nie bedzie podwojnego rake'a
:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Siekier24

Hmm... a czy karty mogą się powtarzać, czy obydwa rozdania będą jedną talią?

Odpowiedz
Cytat
artur2233

Napisane przez Siekier24
Hmm... a czy karty mogą się powtarzać, czy obydwa rozdania będą jedną talią?

Karty będą wykładane z tej samej talii, więc nie mogą się powtarzać.

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster

Są gdzieś wyliczenia w jakich sytuacjach jest to EV+, jakich obojętne a jakich EV-?

Bo tak na pierwszy rzut oka sytuacja:
-my mamy AA
-przeciwnik nie ważne co

Korzystając z tej funkcji wyjdzie, że rzadziej wygramy bo jakieś 67% ale prawie nigdy nie przegramy. A chyba każdego wkurzają łamane AA 3x z rzędu.

Odpowiedz
Cytat
gaijin69

Napisane przez xTcWarMaster
Są gdzieś wyliczenia w jakich sytuacjach jest to EV+, jakich obojętne a jakich EV-?

:f_eek: :ayfkm: :ayfkm: :facepalm:

Ogarnij się.

Odpowiedz
Cytat
Qsypal

EV+ 0%
obojętne 100%
EV- 0%

RIT nie ma najmniejszego wpływu na wynik, pozwala jedynie zmniejszyć wariancję ;>

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster

Napisane przez Qsypal

EV+ 0%
obojętne 100%
EV- 0%

RIT nie ma najmniejszego wpływu na wynik, pozwala jedynie zmniejszyć wariancję ;>

Dzięki widzę, że BlackMember to nie tylko skill ale także klasa osobista. Jeszcze raz dzięki, za wyprowadzenie mnie z błędu, a jeśli pozwala zmniejszyć wariancje to zawsze jest to na plus :).

Odpowiedz
Cytat
bondzyn

Matematycznie EV0, mindsetowo +EV dla wielu przez zmniejszenie wariancji.

Odpowiedz
Cytat
Kasica553

Napisane przez bondzyn
Matematycznie EV0, mindsetowo +EV dla wielu przez zmniejszenie wariancji.

pogdamy jak dostaniesz 2 razy suckouta :) w jednym rozdaniu albo bedziesz splitowal poty gdzie miales 90%

Odpowiedz
Cytat
grzesiek

Czy run it twice działa z PT4? Czy są jakiekolwiek przesłanki, dla których reg nie powinien korzystać z run it twice? Zmniejszenie wariancji wydaje się ok, kwestia czy jest sens się w to bawić i czy nie ma jakiś minusów (jak choćby jakieś błędy z trackerem)

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Gdzie można i jak testować? W opcjach coś jest rozegraj ponownie ale wybrałem zawsze i nie działa. Inna osoba ma też to odznaczone. Wrzucam olkiem na playmoney i nie wykłada RIT

Odpowiedz
Cytat
Alocha18

RIT jest już dostępne, w opcjach wystarczy zaznaczyć wedle uznania

Odpowiedz
Cytat
grzesiek

Zmieniłem (gram zoom nl25 jeśli stawki albo rodzaj gry ma na to wpływ) i jeszcze ani razu nie udało mi się zrobić RIT :(

Odpowiedz
Cytat
malanowski

Czy opcja ta bierze dodatkowy rake?

Odpowiedz
Cytat