Gdzies czytalem ze P* ma wprowadzic opcje run it twice (jak kiedys FTP mialo). Czy to prawda? Jak tak to kiedy maja zamiar wprowadzic?
Prawda
Cytując jednego z Poker Room Managerów na Pokerstars:
“We actually expect a prototype on TestPokerStars to be available later in August for player testing (subject to changes)
Based on stability of the feature it might be released soon to main clients or might stay on TestPokerStars only for a longer period of time.”
Nie wiadomo ile dokładnie potrwają jeszcze testy, ale znając profesjonalizm programistów z Pokerstars raczej nie będzie to długo.
A wiesz moze od jakich stawek ta opcja bedzie dostepna? I czy bedzie dostepna na zoomie?
Z tego co się orientuję nie ma jeszcze żadnej ostatecznej informacji na jakich stawkach i gdzie będzie dostępna ta opcja.
na ftp bylo chyba dostepne od nl200 o ile mnie pamiec nie myli wiec mozna sie spodziewac czegos podobnego
Napisane przez kNoq001
na ftp bylo chyba dostepne od nl200 o ile mnie pamiec nie myli wiec mozna sie spodziewac czegos podobnego
Potwierdzam. NL200 i w gore bylo na FTP. Fajnie by bylo gdyby to nie bylo zalezne od stawek ale kto wie
Napisane przez Siekier24
Hmm... a czy karty mogą się powtarzać, czy obydwa rozdania będą jedną talią?
Karty będą wykładane z tej samej talii, więc nie mogą się powtarzać.
Są gdzieś wyliczenia w jakich sytuacjach jest to EV+, jakich obojętne a jakich EV-?
Bo tak na pierwszy rzut oka sytuacja:
-my mamy AA
-przeciwnik nie ważne co
Korzystając z tej funkcji wyjdzie, że rzadziej wygramy bo jakieś 67% ale prawie nigdy nie przegramy. A chyba każdego wkurzają łamane AA 3x z rzędu.
Napisane przez xTcWarMaster
Są gdzieś wyliczenia w jakich sytuacjach jest to EV+, jakich obojętne a jakich EV-?
Ogarnij się.
EV+ 0%
obojętne 100%
EV- 0%
RIT nie ma najmniejszego wpływu na wynik, pozwala jedynie zmniejszyć wariancję ;>
Napisane przez Qsypal
Są gdzieś wyliczenia w jakich sytuacjach jest to EV+, jakich obojętne a jakich EV-?EV+ 0%
obojętne 100%
EV- 0%RIT nie ma najmniejszego wpływu na wynik, pozwala jedynie zmniejszyć wariancję ;>
Dzięki widzę, że BlackMember to nie tylko skill ale także klasa osobista. Jeszcze raz dzięki, za wyprowadzenie mnie z błędu, a jeśli pozwala zmniejszyć wariancje to zawsze jest to na plus :).
Napisane przez bondzyn
Matematycznie EV0, mindsetowo +EV dla wielu przez zmniejszenie wariancji.
pogdamy jak dostaniesz 2 razy suckouta
w jednym rozdaniu albo bedziesz splitowal poty gdzie miales 90%
Czy run it twice działa z PT4? Czy są jakiekolwiek przesłanki, dla których reg nie powinien korzystać z run it twice? Zmniejszenie wariancji wydaje się ok, kwestia czy jest sens się w to bawić i czy nie ma jakiś minusów (jak choćby jakieś błędy z trackerem)
Gdzie można i jak testować? W opcjach coś jest rozegraj ponownie ale wybrałem zawsze i nie działa. Inna osoba ma też to odznaczone. Wrzucam olkiem na playmoney i nie wykłada RIT
Zmieniłem (gram zoom nl25 jeśli stawki albo rodzaj gry ma na to wpływ) i jeszcze ani razu nie udało mi się zrobić RIT