Przejdź do forum
RSA Security Token

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

RSA Security Token

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
719 Wyświetlenia
Piter3m

Takie coś wyczytałem na stronie PS:

How long will the RSA Security Token operate for?

Each token will only be limited by the length of its RSA license, which is 3 years. The token's expiry date is engraved on the back of the token. At the conclusion of the token life, you will be able to order a new token from the PokerStars VIP Store.

I teraz moje pytania
W sierpniu minie trzy lata od kiedy posiadam taki tokenik. Ale data ważności z tyłu na tokenie to: 04/30/2017. Czy to możliwe żeby był ważny jeszcze tak długo?
I jak to jest z kupnem nowego? Kiedy muszę zamówić nowy, żeby nie było sytuacji że nie mam żadnego działającego tokena, albo czy jak zamówię za wcześnie to którego mam używać? Czy ewentualnie dostanę jakieś info że ważność mojego tokena wygasa?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
sz3sz

moj tez ma 04.30.2017, zamowiony ponad rok temu

Odpowiedz
Cytat
Piter3m Autor wątku
Piter3m

Nikt nie wie, nikt nie wymieniał jeszcze tokena na nowy?

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

To może napisz do starsów pytanie i jak dostaniesz odpowiedź to się nią podziel.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj Piter3m,

Chyba nikt nie spotkał się z tym "problemem". Najlepiej zapytać bezpośrednio suportu PokerStars. Jest dostępny w naszym języku:

-> support@pokerstars.pl

Widzę, że dalej posiadasz status basic. Jeśli chcesz zdobyć status brązowy (który jest przyznawany na stałe) to wystarczy, że odbierzesz darmową gotówkę od PokerStrategy.com. W tym celu wprowadź swoje dane na poniższej stronie:

- Uzupełnij swoje dane

Kolejnym krokiem jest wybranie poker roomu, na który mamy wysłać darmową gotówkę:

- Wybierz poker room, na który chcesz otrzymać darmową gotówkę na grę w pokera

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat