Przejdź do forum
Rozmieszczenie stoł...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Rozmieszczenie stołów

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,010 Wyświetlenia
gawdzik
PokerStrategist

Witam,

Czy wie ktoś jak ustawić 4 stoły ( pokerstars ) na monitorze 17,3" , tak aby nie zachodziły na siebie? wciskam ctrl + 9 i ok ustawia te stoły na środku ale
pozostawia sporo miejsca na "marginesach" monitora. W skrócie chciałbym odpalić 4 stoły tak aby wykorzystały maxymalnie cała powierzchnie ekranu i nie zachodziły na siebie.

:why:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

przenoszę temat do działu PokerStars, gdyż tam pewnie szybciej otrzymasz odpowiedź.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
8dyb8
Oldschool Grinder

zgadza sie, dzialanie rozdzielczosci monitora na rozklad stolow pasuje najlepiej do dzialu pokerstars.

Odpowiedz
Cytat
Madziunka
PokerStrategist

Napisane przez 8dyb8
zgadza sie, dzialanie rozdzielczosci monitora na rozklad stolow pasuje najlepiej do dzialu pokerstars.

H@H@H@H@H@@H@H@H@H@H@@H@H@H@@H@@H@

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Napisane przez 8dyb8

W narzędziach pokerowych znajdują się głównie tematy związane z PT4 i HM2, poza tym użytkownicy zaglądają tam praktycznie tylko wtedy kiedy mają jakiś problem. Zostawiłem również odnośnik, jednak tutaj zagląda i wypowiada się znacznie więcej osób na temat ustawień samego oprogramowania PokeStars, dlatego sądzę, że użytkownik w ten sposób szybciej znajdzie odpowiedź.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
gawdzik Autor wątku
gawdzik
PokerStrategist

Witam ponownie czyli domyślam sie że takowej opcji poprostu nie ma ?

Odpowiedz
Cytat
emomaniac
Oldschool Grinder

Witam

Soft pokerstars ustala wielkość stołu SAM i dostosowuje do rozdzielczści monitora ; nie ma na to rady...

...ale jakbyś się kompletnie uper!!

Od razu Ci napiszę, że to możliwe (ja tak uważam), ale nie wiem czy warto.

Sam trochę przerabiałem stoły P* ; zawsze za darmo jeśli dotyczy grafiki (pomijając dotacje).

Jeśli bym się uper to może bym coś takiego "dla siebie" zrobił...

Niestety nie potrzebuję.

http://wolnemedia.net/

Odpowiedz
Cytat