Witam,
myślę, że każdy wie o co chodzi. czy aby wygrać trzeba brać udział tylko w grach na prawdziwe pieniądze, stolikowych, czy też podczas turniejów i grze na wirtualne pieniądze?
Pozdrawiam.
Witam,
myślę, że każdy wie o co chodzi. czy aby wygrać trzeba brać udział tylko w grach na prawdziwe pieniądze, stolikowych, czy też podczas turniejów i grze na wirtualne pieniądze?
Pozdrawiam.
Witam
W promocji nie biorą udziału ręce rozegrane w turniejach, grach SNG, oraz stolikach na wirtualne pieniądze.
Pozdrawiam
Napisane przez zdrojek24
Udało mi się wygrać przed godzinką okrągłe rozdanie![]()
no, ale chyba bez nagrody, czy już promocja trwa?
Witam,
Promocja już trwa, a dokładnie - niedługo się kończy. W tym momencie możemy znaleźć rozdanie 89 966kk. Jeśli chcesz wziąć udział w tej promocji, radzę siadać na stoły
Tutaj znajdziesz opis promocji:
90 miliardów to już nie przelewki
Pozdrawiam
Farciarz
No ja też spróbuję, może załapię się na 90cio miliardowe
Ale to pewnie jutro dopiero.
Taką wiadomość dostałem na e-mail:
Jeśli aktualne tempo gry się utrzyma, rozdanie nr 90 miliardów powinno odbyć się 29 listopada pomiędzy 11:00 a 14:00 ET. Każda osoba, która weźmie w nim udział, otrzyma co najmniej $10.000, więc nie zapomnij zasiąść do stołu na czas i wykorzystaj tę szansę!
Pozdrawiam.
Świetnie
wszyscy w pracy a wtedy JAA odpalam swoje kochane NL2 wszystkie stoły i czekam na rozdanie 90
czy jak je wygram na NL2 to będe mógł rzucić wszystko i być rentierem już do końca życia :nh ?
A ja miałem lekki swing w tym miechu i MilestoneHand mi dupsko uratował na NL25 :D, jakieś 500$+ więc miodzio :), do tego jakieś 95$+ z samego rozdania po allinach z moim 87o
nie mam dostepu do PS z pracy. czy ktos moze oszacowac okolo ktorej bedzie 90mld rozdanie??? czy moze juz padlo