top 2 na mikro ładnie miota ciekawe czy wytrzymają do 6.00.
PS. żeby grać więcej niż 24 stoły wystarczy napisać do supportu?
Napisane przez Dettifoss
top 2 na mikro ładnie miota ciekawe czy wytrzymają do 6.00.
PS. żeby grać więcej niż 24 stoły wystarczy napisać do supportu?
żeby grać 24 trzeba napisać do supportu
A jak nie napiszesz do supportu to ile stołów można grać?
Edit:
21h, 33k handsów, - 10 BI a tu jakieś marne grosze z tej promocji
Napisane przez Dettifoss
A jak nie napiszesz do supportu to ile stołów można grać?Edit:
21h, 33k handsów, - 10 BI a tu jakieś marne grosze z tej promocji![]()
w sumie to nie pamiętam, ale wydaje mi się, że 14,
uhh to ładnie, ja zagrałem 12h/11k i nie mam siły już ~~
Napisane przez autic
Napisane przez Dettifoss
24 można bez żadnego pisania
Nie wiem czy po napisaniu do supportu odblokują na więcej stołów.
Napisane przez Wojaq
Napisane przez autic
Napisane przez Dettifoss
24 można bez żadnego pisania
![]()
Nie wiem czy po napisaniu do supportu odblokują na więcej stołów.
no jak ja zaczynałem na p* to trzeba było napisać maila, może coś się się zmieniło
Napisane przez kasztelan90
nie, 24 to calkowite max dla cash games
SNE mogą bodajże 48 stolików pykać
imo jesli ktos standardowo gra max 6 stolow i chce poszalec w tej promocji (wlaczyc z +15) to dobrze na tym nie wyjdzie. Wiecej straci niż zarobi.
Jest jeszcze druga strona medalu: goscie zaczynaja wiecej stolow grac = mniej myslec = niekonwencjonalne zagrania dajaj lepszy efekt
Napisane przez piecykowy
Napisane przez kasztelan90
nie, 24 to calkowite max dla cash gamesSNE mogą bodajże 48 stolików pykać
![]()
<sarkazm detected>
Turnieje $0,10 Trivia "Sądzisz, że wiesz wszystko o historii PokerStars? Udowodnij to i zagraj o tysiące dolarów. W trakcie trwania jubileuszowego festiwalu rozegranych zostanie 100 turniejów Trivia. Odbędą się one w dniach 1-18 grudnia. Będą one ogłaszane zaledwie 30 minut przed rozpoczęciem gry, więc bądź zalogowany przez cały czas, by żadnego nie przegapić. Hasło do każdego turnieju stanowi odpowiedź na pytanie zawarte w wiadomości rejestracyjnej (obejmują one ciekawostki dotyczące serwisu). Każda odpowiedź to określony rok, zapisany czterema cyframi, np. 2005. Jeśli poprawnie odpowiesz na zadane pytanie i opłacisz wpisowe wynoszące zaledwie $0,10, zostaniesz zarejestrowany do gry o pulę wynoszącą $100.000. "
Może załozymy jakiś temat i wspólnie postaramy sie odpowiadać na pytania ?
Napisane przez hardcorowy997
Turnieje $0,10 Trivia "Sądzisz, że wiesz wszystko o historii PokerStars? Udowodnij to i zagraj o tysiące dolarów. W trakcie trwania jubileuszowego festiwalu rozegranych zostanie 100 turniejów Trivia. Odbędą się one w dniach 1-18 grudnia. Będą one ogłaszane zaledwie 30 minut przed rozpoczęciem gry, więc bądź zalogowany przez cały czas, by żadnego nie przegapić. Hasło do każdego turnieju stanowi odpowiedź na pytanie zawarte w wiadomości rejestracyjnej (obejmują one ciekawostki dotyczące serwisu). Każda odpowiedź to określony rok, zapisany czterema cyframi, np. 2005. Jeśli poprawnie odpowiesz na zadane pytanie i opłacisz wpisowe wynoszące zaledwie $0,10, zostaniesz zarejestrowany do gry o pulę wynoszącą $100.000. "
Może załozymy jakiś temat i wspólnie postaramy sie odpowiadać na pytania ?
Kombinuja z tymi promocjami jak nie wiem, jakby nie mogli dac np 100$ do wyrobienia kazdemu lub jak bylo na FTP wg tego na jakich stawkach gral (od 50$ do kilkuset).
A tak to grinderzy zgarna cala kase...ludzie ktorzy i tak juz zarabiaja kupe kasy na grze. A ty zwykly szaraczku ciułaj dalej swoje marne grosze grajac kilka-kilkanascie godzin w tygodniu.
uhuhu szaleństwo chyba skaszuje dziś w tym ladderze, aż się chyba do działu osiągnięcia wpiszę;
w sumie beka bo x razy więcej dostanę z rb za dzisiaj niż z tego bonusu ;p
Ostatnio promocje pokerstars sa tak zenujace, ze juz nawet nie zwracam na nie uwagi. Nie wiem co sie dzieje z tym roomem. Niech FTP juz wraca to sie moze w koncu ogarną. Jak widac brakuje im konkurencji.
to każdy dzień liczy się oddzielnie i w danym limicie można wygrać 1k$ na low stakes ?
Napisane przez piecykowy
to każdy dzień liczy się oddzielnie i w danym limicie można wygrać 1k$ na low stakes ?
tak każdy dzień liczy się oddzielniel
szczegółowy podział nagród masz tutaj link
Orientuje się czy w HM da się liczyć VPP ? bo te VPP które ja mam ustawione nijak się ma do tego jakie liczy P*
Co do promocji moim skromnym zdaniem gra nie warta świeczki, ale za to fajnie grać z tymi grinderami co cisną rake mimo, że padają na ryj, zasypiają itd. ... aby VPP więcej mieć.