Przejdź do forum
Reload bonus na WCO...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Reload bonus na WCOOP

66 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
7,432 Wyświetlenia
blahblah12
Oldschool Grinder

Napisane przez wincentf
Nie 1$ za 20 vpp tylko 10$ za 200 :P

lol

Odpowiedz
Cytat
sodiumnitrat
PokerStrategist

ile dałbym radę tego uwolnić grając NL10SH? bo planowałem wpłacić całe 600$ ale nie wiem czy mi się uda to wyrobić. z tego co liczę to jest ogólnie 3000VPP do zrobienia, nie pamiętam, żeby mi się na 10 udało zrobić gold stara czyli 2,5k VPP. Jak uważacie? Bo oczywiście jest na to tylko 30 dni.

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Na stronie P* jest kalkulator, więc możesz sam sprawdzić ile godzin musiałbyś grać.

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Zależy od volume, generalnie jednak 3000 vp na NL10 jest do zrobienia.

Odpowiedz
Cytat
sodiumnitrat
PokerStrategist

Wiem o kalkulatorze, ale właśnie przed chwilą przeczytałem, że jest bardzo optymistyczny jeśli chodzi o liczenie. Tak na spokoju dałbym radę ugrać te 1,5k?

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

0.06vpp na rękę średnio się dostaje:

1500/0.06=25 000 rąk

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

No tak podobno kalkulator zawyza wyniki.

Jest to wynik napewno do zrobienia, bo pamietam ze kiedys zrobilem GS w niecaly miesiac na NL10 FR zoom 4 stoliki, grajac tylko po pracy.

Odpowiedz
Cytat
Dagienka
Elite Grinder

Hey,
A co w sytuacji, gdy zrobiło się WPŁATĘ i nie wpisało kodu bonusa. Czy przy następnej WPŁACIE można ten kod wpisać i dostać bonus ?
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
bart87
Oldschool Grinder

A ja ponawiam prośbę z innego wątku - brakuje mi $100 na netellera, żeby wyciągnąć maksa z tego reloada, w zamian przelewam $100 na starsy, czy jest ktoś kto może pomóc?

pozdro

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

A co w sytuacji, gdy zrobiło się WPŁATĘ i nie wpisało kodu bonusa. Czy przy następnej WPŁACIE można ten kod wpisać i dostać bonus ?

Nie, nie można...

No tak podobno kalkulator zawyza wyniki

Sprawdziłem. W wypadku NL10 kalkulator na stronie Starsów zawyża o 17%.

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Napisane przez bart87
A ja ponawiam prośbę z innego wątku - brakuje mi $100 na netellera, żeby wyciągnąć maksa z tego reloada, w zamian przelewam $100 na starsy, czy jest ktoś kto może pomóc?

pozdro

odezwij sie na skype
lobosina1

Odpowiedz
Cytat
matexide
PokerStrategist

Napisane przez blahblah12

Nie, nie można...

??? Niby dlaczego nie można? Przecież to kolejna wpłata i poprzednia wpłata nie ma tu nic do rzeczy, czyż nie?

Ps. cos mi sie źle zacytowalo..

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

byłem pewny, że tylko przy pierwszej wpłacie można wpisać kod

Odpowiedz
Cytat
tursows
PokerStrategist

zauwazylem ze bardziej oplaca sie wplacic kase w EUR :) o 3,5 USD wiecej bonusu i trzeba ugrac 2990 pkt

Odpowiedz
Cytat
frooger
Poker Player

ja zrobilem wplate i CHYBA nie wpisalem kodu bonusu (albo cos u nich sie zrypalo). w kazdym razie napisalem do supportu i aktywowali mi bonus zgodny z tą wplata.

Odpowiedz
Cytat
matexide
PokerStrategist

Dokładnie tak. Ja też wpłaciłem kasę tuż przed przeczytaniem maila o bonusie i miałem już wpłacać znów ale po napisaniu do supprtu w celu upewnienia, że mogę nadal dostać bonus, aktywowali go do poprzedniej wpłaty. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Ktoś się orientuje, czy jeśli wyrabiam bonus 600$ od pierwszej wpłaty, mogę również aktywować ten i jeśli tak to w jakiej kolejności (który pierwszy) będą wyrabiane?

Odpowiedz
Cytat
Kasica553
Oldschool Grinder

mam podobny problem jak bart, brakuje mi 200$ na skrillu do reloada, odrazu na starsach przelewam kase z powrotem, ktos pomoze?

Odpowiedz
Cytat
Kasica553
Oldschool Grinder

podbijam
jeszcze 160$ potrzebuje zeby miec ladny bonusik, pomoze ktos?

Odpowiedz
Cytat
frooger
Poker Player

Ale nie wiem jak potem wyplacicie. Gdy chcialem zrobic cashout na netka przy aktywnym (podczas wyrabiania) bonusie, pokazalo sie ze go strace. Wyplacil ktos?

Odpowiedz
Cytat