Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Relad bonus

72 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
9,089 Wyświetlenia
golfu

Siema,

Pamięta ktoś może kiedy ogłaszane było info o relad bonusie przed SCOOPem?
To chyba, jest co roku i fajnie byłoby wyplacić przesniej część rolla zeby potem wplacić i wyrabiac bonus.

Odpowiedz
Cytat
71 odpowiedzi
Kozaczov

przyłączam się do pytania też czekam na opcję reloadu bo pierwszy depozyt wykonałem bez wpisania kodu :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss

to napisz do supportu że zapomniales wpisac kod i na 99% przyznają ci ten bonus

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej,

Czy i kiedy będzie reload bonus to wie tylko PokerStars i nie ujawnia tego wcześniej. W każdym razie dobrze mieć coś przygotowane na ewentualną wpłatę :)

@Kozaczov

A kiedy dokonałeś tego pierwszego depozytu? Jeżeli nie wpisałeś kodu, a nie upłynęło jeszcze 3 miesiące od wpłaty, to chyba jeszcze mogą Ci przyznać bonus. Napisz do supportu i przedstaw sprawę - z poziomu oprogramowania Help->Contact Support.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

w tym roku wpłaciłem w styczniu ostatni raz, więc już za późno, a teraz ponownie będę wpłacać ok 100$ na poksa w maju i chciałbym wykorzystać jakiś kod by mieć jakieś bonusowe dodatki za taką wpłatę, zawsze to kilka $ można wyciągnąć ale to już nie będzie moja pierwsza wpłata na pokerstarsie niestety, i teraz nie wiem czy czekać na promocje relod'u, czy wpłacić i grać i nie patrzeć na bonusy. Lipa tak czy siak jest ze wszystkim ani nie mam podpietego konta do ps'a ani żadnego bonusu :facepalm: :facepalm: :facepalm: ehhh

Odpowiedz
Cytat
AnnaTobiasz

Reload bonus z okazji SCOOP będzie dostępny dla wszystkich pokerzystów, którzy w dniach 23 kwietnia - 3 maja zdecydują się dokonać wpłaty na swoje konto przy użyciu specjalnego kodu bonusowego. Bonus wynosić będzie 50% wpłaconej kwoty, maksymalnie do $250. - Reload z 2012roku

Z okazji zbliżającego się SCOOP 2011 PokerStars.pl przygotowało dla swoich graczy bonus 50% do $200. Aby otrzymać bonus, należy do godziny 5:59 CET 9 maja dokonać wpłaty z użyciem kodu bonusowego: „SCOOP”. Bonus można wyrabiać do godziny 5:59 CET 1 czerwca. Będzie on uwalniany w ratach po $10 – przy przeliczniku 20 VPP za $1. Aby otrzymać maksymalny bonus, należy więc wpłacić $400 i zdobyć 4.000 punktów VPP (punkty te wliczają się oczywiście do statusu VIP). - Reload 2011

stąd wniosek że warto zlecić wypłatę części rolla bo lada dzień powinien się pojawić reload bonus :)

Odpowiedz
Cytat
Druneski

A można w momencie ukazania się bonusu wycofać część środków i ponownie je wpłacić. Przy 1st depo to logiczne było że wycofanie środków blokuje możliwość wpłaty kolejnych transz. A jak to ma się w tym przypadku. Czy już teraz zawczasu się przygotować?

Odpowiedz
Cytat
Dante872

Jeżeli w momencie pojawienia się bonusa,będziesz chciał wypłacić jakiekolwiek środki to bonus przepada ;)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

@Kozaczov

Nie wiem dokładnie kiedy i ile miałeś tych wpłat, ale jeżeli nie korzystałeś z żadnego bonusu od pierwszej wpłaty kontakt z supportem nie zaszkodzi. Najwyżej napiszą, że Ci nie przysługuje. Nie masz nic do stracenia ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988

Napisane przez spinek
Najwyżej napiszą, że Ci nie przysługuje. Nie masz nic do stracenia ;)

Pozdrawiam

a zyskac mozna 600$ i juz na nowego kompa bedzie albo na mleko na imprezie

...

barman duze mleko i dwie slomki...

Odpowiedz
Cytat
coiler

chcę wpłacić pieniądze, ale jestem w trakcie wyrabiania first depo bonus i wyskakuje mi okienko, że jeżeli wypłacę to stracę prawo do skorzystania z wszystkich bonusów za wpłatę, pokazanych w oknie z bonusami. Mam rozumieć, że to oznacza, że stracę możliwość wyrobienia pozostałej kwoty bonusu, czy że to odnosi się do jeszcze nie rozpoczętych bonusów?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej coiler,

Odnosi się to do aktualnych ofert widocznych w dolnej części okna My Bonus Status - teraz są to jakies freerolle od wpłaty itp.
Ten bonus, który masz widoczny do wyrobienia będziesz mógł dokończyć.
Nie będziesz mógł też dokonać kolejnej wpłaty z kodem STARS600 - na PokerStars bonus od pierwszej wpłaty można rozłożyć na 3 mniejsze wpłaty w sumie do maksymalnej kwoty 600$, ale każda wypłata anuluje możliwość dokonania kolejnej wpłaty aktywującej pozostałą część bonusu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
coiler

Dzięki spinek
juz wykorzystałem limit wpłat, zleciłem wypłatę i będę czekać na ten reload bonus

Odpowiedz
Cytat

Cos wiadomo juz na temat tego bonusu?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez CastielPL
Cos wiadomo juz na temat tego bonusu?

Wlasnie? Troche sie uziemilem przez to czekanie na reloada.

Odpowiedz
Cytat
Simplus

Zauważcie że w tamtym roku SCOOP zaczynał się 3 maja a o bonusie dali znać 23 czyli 10 dni wcześniej. W tym roku SCOOP zaczyna się dopiero 12 maja, jeśli nic się nie zmieni (a tego kiedy i czy w ogóle będzie reload nie możemy być pewni) to przypuszczam że do 2 maja będzie jakieś info.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Simplus
Zauważcie że w tamtym roku SCOOP zaczynał się 3 maja a o bonusie dali znać 23 czyli 10 dni wcześniej. W tym roku SCOOP zaczyna się dopiero 12 maja, jeśli nic się nie zmieni (a tego kiedy i czy w ogóle będzie reload nie możemy być pewni) to przypuszczam że do 2 maja będzie jakieś info.

W takim razie myślisz, że dobrze będzie wpłacić z powrotem i 1 maja wyplacic znowu? :D

Odpowiedz
Cytat
muuuka

Jak masz netellera/skrilla lub inną możliwość szybkich transferów to wpłacanie teraz jest nieoptymalnym rozwiązaniem ze względu na 48h blokadę wypłat po dokonaniu wpłaty. Przy założeniu, że masz cokolwiek w kasjerze co pozwala ci na grę. W ostateczności zawsze możesz zrobić reload - kasa na netku/skrillu którą przecież w każdej chwili możesz wpłacić to cały czas kasa -> roll.

Odpowiedz
Cytat
martelo777

.

Odpowiedz
Cytat
Krafter84

Raczej bedzie bilet za wplate niz reload

Odpowiedz
Cytat