Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Reklama

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,208 Wyświetlenia
Memoriales

Witam serdecznie.
Mam dość nietypowa sprawę, a wątek załozyłem w celu nabycia pewnych informacji, mam nadzieje ze mi pomozecie.
Mianowicie chciałbym na swoim samochodzie , na tylnej szybie w górnej czesci przykleic pasek z napisem pokerstars.com (ew. pl) Wielu zapewne zadaje pytanie po co mi to dlaczego itp. jednak nie o to chodzi. Chciałem sie dowiedziec czy takie cos jest w pełni legalne ? czy moge sobie takie cos zrobic ? Jak to wyglada w stosunku do PS ? Chciałem najpier tutaj zaczerpnac troche wiedzy, planuje tez napisac bezposrednio do PS.
Za kazda odpowiedz bardzo dziekuje :)

ps. Naklejony pas zawierał by taka grafike

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Modger

Jest to nielegalne.

Odpowiedz
Cytat
Memoriales Autor wątku
Memoriales

Napisane przez Modger
Jest to nielegalne.

Wobec Polskiego prawa czy wobec samego P* ? mogłby ktos wyjasnic jak to sie ma ?

Odpowiedz
Cytat
iqnorant

wobec prawa, bo żadna firma powiązana z hazardem, czyli wszelkie kasyna, bukmacherka, pokerroomy itp nie moze sie w Polsce reklamowac. Wyjątkiem jest Lotto, ale to chyba oczywista oczywistość

Odpowiedz
Cytat
Memoriales Autor wątku
Memoriales

Napisane przez iqnorant
wobec prawa, bo żadna firma powiązana z hazardem, czyli wszelkie kasyna, bukmacherka, pokerroomy itp nie moze sie w Polsce reklamowac. Wyjątkiem jest Lotto, ale to chyba oczywista oczywistość

aha rozumiem, a czy identyczna sprawa jest jezeli umiescil bym sam napis bez koncowki .com ma to jakas roznice czy to bez roznicy ?

i jesli to tak działa w polsce, to teoretycznie wyjscie w koszulce pokerstars.com tez "teoretycznie" jest w kraju nielegalne ?

Odpowiedz
Cytat
Memoriales Autor wątku
Memoriales

Podbijam :)

Odpowiedz
Cytat
frooger

Wczoraj widziałem dziadka w czapce pokerstars, może gra, a może kupił w tanim ciuchu. Ach ci przestępcy...

Nie zgodze sie ze nie mozna reklamowac pokerroomów. Ja w swoim zacnym telewizorze, który stoi w Polsce, w moim pokoju, oglądam programy takie jak sportklub i eurosport po Polsku. Transmitowane są tam duże turnieje pokerowe WPT, EPT i WSOP itp. wszystko opatrzone logami pokerroomow, glownie party i p*. A w przerwach lecą reklamy, co prawda nie dokladnie mowiace o co chodzi, ale logo, gra w pokera sa widoczne. Takze takie logo na samochodzie to raczej jest legalne.

Odpowiedz
Cytat
Sepurta
Memoriales Autor wątku
Memoriales

Czyli jak dobrze rozumiem to co udało mi sie wyczytac, to teoretycznie w naszym kraju nie moge chodzic tez w ciuchach z nazwa poker roomu tak ? Mozna to takze zrozumiec w ten sposób iz przykładowy sklep na P* dla Polaków jest nielegalny jesli chcemy chodzic w produktach które nam oferuje:) ?

Odpowiedz
Cytat