Przejdź do forum
Rakeback na Pokesta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback na Pokestars

12 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,407 Wyświetlenia
LifeRelaX
Legacy Member

Czy ktos moglby mi powiedziec jak to jest z tym rakeback, szukalem w necie ale nie doszukalem sie.

Chodzi mi o rakeback na PStars. Jak to jest? kiedy on jest naliczany, czy to cos trzeba wlaczyc? gdzie? Jak sprawdzic status?

Z gory dzieki.

Jeszcze jedno pytanie. Czy punkty PSS sa naliczane TYLKO jesli zaloze konto z linka na tym forum? Mialem juz wczesniej konto na pokerstars, w home zintegrowalem to i nie nalicza mi punktow.

I jeszcze jedno, przepraszam ze truje dupe ale od Was dowiem sie najlepiej - czy powinienem uzywac jakis programow pomagajacych w grze? obliczeniach itp? Co radzicie? Gram najwiecej na Pokerstars.

11 odpowiedzi
Qsypal
BlackMember

Witaj

Jeżeli chodzi o RB na P* to tutaj jest to na zasadzie kupowania bonusów za punkty FPP, innego nie ma.

Punkty PS naliczane mogą być tylko z kont, które zostały utworzone z naszym kodem bonusowym. Nie ma możliwości aby grać na starym koncie i czerpać korzyści z tego na PokerStrategy.

PokerStars zabrania używania wielu programów. Proponuję, abyś poprzeglądał nasze forum i poczytał o programach pomagających w grze. Może znajdziesz coś, co Ci pomoże.

Pozdrawiam

LifeRelaX Autor wątku
LifeRelaX
Legacy Member

dzieki, ale wiesz... to forum ma mnostwo watkow, tematow itp. jesli ktos zyczliwy i bardziej obeznany moze wskazac mi watek odnosnie programow bede wdzieczny.

Urbi23
Oldschool Grinder

Sprawdź w necie programy takie jak HoldemManager (15 dniowy trial) i PokerTracker3 (60 dniowy trial). Możesz również poczytać o nich w wątkach na forum.

Jako przedstawiciel PokerStrategy musze dodać, że

PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za oferowane w tym wątku oprogramowanie. Nie byliśmy w żaden sposób włączeni w tworzenie tego oprogramowania, dlatego też nie możemy zagwarantować jego skuteczności czy też poprawnego działania.

Korzystając z niego robisz to na własne ryzyko i odpowiedzialność.

natomiast osobiście jak najbardziej polecam :)

programy wspomagajace sa jak kody w grach. zalosne.

murkins
Elite Grinder

shemhamforash napisał

jesteś hardkorem i grasz bez trackerów?? dlatego dalej po 2 latach brąz...

murkins napisał

shemhamforash napisał

jesteś hardkorem i grasz bez trackerów?? dlatego dalej po 2 latach brąz...

Moze jeszcze cisnie NL10 i nie wie dokladnie do czego sluza? :P

TehGamer
PokerStrategist

grajac bez trackerow max 2 stoly umiem opanowac
ja chyba bym zasnal

na Cake'u nie mozna uzywac trackerow, a jakos dajemy rade. Czyni to gre troche inna, ale krasc mozna co nie miara z LP ;).

airwee
Poker Player

a wiecie może o co chodzi z tym "information sharing"?
wg. isntrukcji jeśli nie mam takiej pozycji w menu to powinieniem zroibć reinstall.. na dwóch różnych kompach jakbym nie instalowal tak nie mam...

Wydaje mi sie ze chodzi o reinstal najnowszej wersji a nie tej samej na innym/tym amym kompie (tak wywnioskowałem z posta)

LifeRelaX Autor wątku
LifeRelaX
Legacy Member

sciagalem PT3 trial ale mimo wszystkich poradnikow konfiguracyjnych nie pojawiaja mi sie zadne statystyki ani nic... pomoze ktos? ;(