Czy grając w turniejach za FPP będę też tracił StrategyPoints?
levanter napisał
Czy grając w turniejach za FPP będę też tracił StrategyPoints?
StrategyPoints liczone jest na podstawie punktów VPP a nie FPP
FPP to punkty za które można robić zakupy w sklepie lub wykorzystując je właśnie w turniejach
Często jest tak z PokerStars, że mają opóźnienia z przesyłem informacji o strategy points, ale chyba nigdy opóźnienia te nie przekraczały tygodnia.
Zapewne lada moment punkty zostaną zaktualizowane, na pewno nic nie zginie po drodze
Pozdrawiam
A czy ruszyło coś w kierunku przypisania istniejących kont na P* do PokerStrategy ? w tym nowym roku ?
Many555 napisał
A czy ruszyło coś w kierunku przypisania istniejących kont na P* do PokerStrategy ? w tym nowym roku ?![]()
Na dzień dzisiejszy raczej nic się nie zmieniło, pomimo usilnych negocjacji ze strony PokerStrategy.
mattck napisał
a gdzie mozna sprawdzac te punkty vpp??bo w kasjerze widac tylko fpp
Kliknij w kasjerze na "status vip" i tam Ci pokaże ilość punktów VPP zebranych w danym miesiącu oraz roku
Pozdrawiam
A ja co do punktów FPP to chciałbym dodać, że na jednym z zagranicznych portali pokerowych ktoś umieścił informację (zerkam tam od czasu do czasu, ale niestety cały czas nie potwierdzoną) na temat częściowych punktów FPP. Według tego co wyczytałem, to możliwe że już w lutym P* będzie naliczać punkty częściowe. Aktualnie punkt dostaje się w momencie, gdy rake przebije 0,4$. Ma się to zmienić i pojawią się cyfry po przecinku. Jeszcze raz zaznaczam, że to wiadomość tylko z jednego źródła, ale ja byłbym z takiego obrotu sprawy bardzo zadowolony i rozważałbym może nawet powrót na Starsy.
niechcacy odkliknalem wymiane informacji na PS ale juz zaznaczylem to ale bylo niezaznaczone przez jakis czas :/ czy po zaznaczeiuzostana mi przyznane pkt ktore robilem jak bylo nie zaznaczone ?
przepraszam ze tak mecze ale to dla mnie b.wazne
takze bede odswiezal do skutku :P.
Ja mam pytanie troche z innej beczki, ale nie chce mi sie nowego watku robic,
Jak najszybciej leca punkty FPP, grajac BSS czy SSS.
Na FTP jak sie grach 6 stolow SSS to leca jak szalone, w godzine niecala mozna zrobic ze 100, za to przy 3 stolach BSS to jakas polowa tego.
Jak najszybciej leca punkty FPP, grajac BSS czy SSS.
Bez różnicy. Generalnie im częściej i więcej dużych pul tym więcej FPP. Możesz sobie mieć 0 VPiP i wszystko pasować, a punkty i tak będą lecieć.
Na FTP jak sie grach 6 stolow SSS to leca jak szalone, w godzine niecala mozna zrobic ze 100, za to przy 3 stolach BSS to jakas polowa tego.
Może dlatego, że 3 stoły to połowa 6 stołów ?
No chyba, że na FTP punkty są inaczej naliczane. Nie wiem, nie grałem tam.
Pozdrawiam
No wlasnie sie zastanawiam czy wazniejsze grac wieksze pule BSS, czy wiecej rak, nawet tych pasowanych, SSS.
Na ftp dostajesz punkty za to, ze rozdaja ci karty, nie wazne czy flodujesz pf.
Ale puli z 20 bb z duzej nie wygenerujesz, z tego wniosek, ze lepiej grac wiecej stolow niekoniecznie rozgrywajac rozdania, tylko pasowac. grac oczywiscie wedlug tabelki (co jest cholernie nudne)
Grajac BSS SH jest wiecej akcji bo ogladam wiecej flopow i gram wieksze pule, mimo to mam mniej punktow.
W morde juz samo sie zamotalem, chyba sprobuje tak i tak i porownam.
pozdro