Jak ustawić aby Table Ninja ustawiał wszystkie stoły na monitorze numer 2?
nr 2 to mi się kojarzy z jednym właściwie? O co Ci chodzi dokładnie?
oraz na czym ma innym ustawić niż na monitorze?
Nie wiem za bardzo o co chodzi, więc nie mogę tez za bardzo pomóc.
Chodzi o to że mam laptopa na którym mam lobby PokerStarsa, a gram na monitorze. Nie wiem czy to się ustawia w TableNinja, ale chciałbym aby stoły wyskakiwały na monitorze i się tam ustawiały.
ustaw sobie stoly raz a dobrze, a pozniej kliknij na view i save custom layout
mozna layouty ustawiac na stolach playmoney i nie ma ograniczen co do ilosci.
Zreszta mozesz tez kliknac na view, zaznaczyc 'costam active monitor only' i gdy masz jakis stol na monitorze klikasz sobie tile/stack/cascade czy jak tam grasz
Napisane przez Yodzio
Jak ustawić aby Table Ninja ustawiał wszystkie stoły na monitorze numer 2?
TN nie służy do takich celów
Witam,
Rozwiązanie podane przez dybbossa jest właściwe. Rozkład stolików to sprawa softu P* a nie TN
Pozdrawiam
myślę że nei ma problemu, aczkolwiek trzeba to ustawić jakos w systemie.sofcie
niektórzy graja na dwa monitory i na każdym ustawiąją różną ilość stolików, tak jak lubią.
Musisz poszukać, może autystycznyandrezj pomoże, bo on chyba gra na dwóch.
Napisane przez PJohnson
Jakie karty obsługują 2 monitory?
Jak wyżej, ja np nigdy nie miałem przyjemności pracować z kartą o tylko jednym wyjściu
Pozdrawiam
Napisane przez Urbi23
Napisane przez PJohnson
Jakie karty obsługują 2 monitory?Jak wyżej, ja np nigdy nie miałem przyjemności pracować z kartą o tylko jednym wyjściu
![]()
Pozdrawiam
<--- riva tnt / riva tnt 2 user ♦
Napisane przez Urbi23
Napisane przez PJohnson
Jakie karty obsługują 2 monitory?Jak wyżej, ja np nigdy nie miałem przyjemności pracować z kartą o tylko jednym wyjściu
![]()
Pozdrawiam
nawet na swoim lapku moge 2 monitory na raz włączyć + ekran laptopa. Tym bardziej na stacjonarce powinny być 2 wyjścia
ok, ja mam zintegrowana karte na stacjonarnym
wiec jest tylko jedno wyjscie na monitor.
ja mam podobnie ale jest jeszcze jakieś drugie chyba tez pod monitor ale inne po prostu.
Napisane przez zapart
[Treść Edytowana]
no to właśnie ten moment, który jest najbardziej ev+ na żebranie
Napisane przez InTooDeep
ja mam podobnie ale jest jeszcze jakieś drugie chyba tez pod monitor ale inne po prostu.
sa 2 zupelnie rozne typy wyjsc na monitor, z tym ze to "standardowe" jest o wiele bardziej popularne.