HM nie importuje wogóle rak z PS. Ustawilem wszystko na eng, zrobilem nowy folder dla ps na dysjku d, wskazuje ten folder w HM, i pisze ze zaimportowano 10 plikow i 0 rak. co jest?? Zdarzylo sie wam tak?
ni9c nie dalo... Ps normalnie zapisuje historie w txt ale jakby HM ich nie rozpoznaje. zadnej reki nie importuje... czemu tak jest??
Napisane przez blade0891
gdzie g0 wrzucic? W hm nie ma takowego pliku
jest, dokladnie w folerze holdema
a byl. faktycznie. Tylko ukryty byl
ale dalej nie chce mi zimportowac tych rak co mam w folderze... Cholera wwie czemu ;/
ej znalazlem cos nowego. Okazalo sie ze w lokalizacji d:/HH/mojnick/2013 nie ma zadnych rak. PS je chyba usuwa jak tylko zamkne program. Czemu? Gdzie ustawic stale zapisywanie HH? Bo to co jest w tej lokalizacji to chyba Instant hand history ( tam tez zaznaczylem save my hand).
EDIT: Rece jak gralem tam byly. Normalnie zapisalo sesje, restart kompa i sayonara rece ;d
hej, niestety mam ten sam problem. tzn usuwa mi wszystkie ręce z folderu pokerstars na dysku. Przeinstalowałem soft ale to nie pomogło. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
Options > Instant Hand History Options > Save my hand history
masz zaznaczona te opcje?
tak, wszystko mam zaznaczone tak jak powinno. Język też mam oczywiście jako angielski