Napisane przez Cebulaczek
Ja pierdąlę, poratuje ktoś?![]()
Jak wypłacę ze starsów to mi promo zniknie, dam 6$ na starsach za 5$ na netku (minimalny transfer), przelewam pierwszy
![]()
![]()
Dane na netka na prif
up, minimalny depozyt to 30$ no pomóżcie no
Jak wypłacę ze starsów to mi promo zniknie, dam 6$ na starsach za 5$ na netku (minimalny transfer), przelewam pierwszy
![]()
![]()
Dane na netka na prif
Wszyscy dostaliście wiadomość o pokerstars? czy wpłacaliście w ciemno używając kodu?
ja nie dostalem wiadomosci
przeciez wystarczy wejsc w kasjera i w moje bonusy i widac czy mamy promo czy nie mamy
czlowieki duzo graja w pokery ale samego klienta pokerowego poznac to juz nie laska
![]()
![]()
Dane na netka na prif
![]()
ok
Dostałem 22$ na turniej i rozumiem, że muszę to grać nie można spieniężyć?
"W PokerStars przygotowaliśmy dla Ciebie wyjątkowy drobiazg z okazji Twoich urodzin!"
Nie wiem jak wy ja mam urodziny za 10 miesięcy
Nie możesz wpisać kodu bo najprawdopodobniej nie dawno wypłacałeś kasę. Stosują taką" karę" za wypłaty, brak promocji. Z moich doświadczeń wynika że trwa to ok 2 tygodni.
Napisane przez thomaPL
![]()
![]()
Dane na netka na prif
![]()
ok
poszlo zaproszenie
Dostałem 20$ + bilet którego w sumie nie widzę, tzn widzę go na liście biletów ale nic nie mogę zrobić ani nie idzie zrobić podglądu biletu ani nic. Jedynie pokazuje ze wygasa jutro.
Swoją drogą myślicie że będą cofać bonusy jeśli ktoś wprowadził kod, a do jego urodzin w sumie daleko, warunki promocji:
"Aby wziąć udział w Promocji i zyskać urodzinowy prezent, należy otrzymać od PokerStars osobiste zaproszenie w formie wiadomości e-mail, komunikatu w oprogramowaniu lub powiadomienia (push)."
W sumie nie dostałem powiadomienia, wpisałem kod bonusowy przy depozycie i puf dostałem bon
Napisane przez Watherek
Dostałem 20$ + bilet którego w sumie nie widzę, tzn widzę go na liście biletów ale nic nie mogę zrobić ani nie idzie zrobić podglądu biletu ani nic. Jedynie pokazuje ze wygasa jutro.
Swoją drogą myślicie że będą cofać bonusy jeśli ktoś wprowadził kod, a do jego urodzin w sumie daleko, warunki promocji:
"Aby wziąć udział w Promocji i zyskać urodzinowy prezent, należy otrzymać od PokerStars osobiste zaproszenie w formie wiadomości e-mail, komunikatu w oprogramowaniu lub powiadomienia (push)."
W sumie nie dostałem powiadomienia, wpisałem kod bonusowy przy depozycie i puf dostałem bon
Prawdopodobnie dostałeś. Jakbyś próbował uprzednio wypłacić, to napisałoby, że jest jeden oczekujący bonus. Ja zauważyłem wczoraj komunikat, dzisiaj też jeszcze był, ale później mi zniknął. Jednak jak próbowałem wypłacić to dalej było info, więc zaryzykowałem i dostałem. Po za tym teraz już nie mam szarego bannerka na który się wchodziło by sprawdzić bonus (mimo, że później tam było pusto i tak).
A ten bilet to jest tylko taka prowizorka. To dotyczy tego bonusu co już dostałeś.
Napisane przez SparcoPL
Czy to promocja tylko dla osób z podpiętym p* do pokerstrategii czy nie ??
Nie sądzę. Spróbuj wypłacić kasę i zobacz czy coś będzie pisało o bonusie. Jak nic, to i tak lepiej zaryzykować i wpłacić te $30 z kodem BIRTHDAY.
eh, miał być edit :/
W bonusach nic nie mam.
W sumie to i tak promo trwa do 05.2015r. więc mam czas.
Urodziny mam w sierpniu to może poczekam na oficjalny email od starsów.
Napisane przez olaolaolas
u mnie też już jest... 20$
A ja się dziś w DC pytałem kto mi podesłał 20$ za free :yaoming :
Napisane przez SparcoPL
W bonusach nic nie mam.W sumie to i tak promo trwa do 05.2015r. więc mam czas.
Urodziny mam w sierpniu to może poczekam na oficjalny email od starsów.
No mi się spieszyło, bo połączyłem to sobie z challengem na USA vs Niemcy
Zawsze to ta dodatkowa szansa na $1000 za pierwsze miejsce w turnieju z pulą $10k
Napisane przez SparcoPL
Czy to promocja tylko dla osób z podpiętym p* do pokerstrategii czy nie ??
nie, ja nie mam podpiętego konta. To nie jest promocja PokerStrategy tylko Poker Stars. Podpięcie czy nie konta nie ma nic do tego.