Przejdź do forum
Problem ze starsami

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem ze starsami

17 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,129 Wyświetlenia
kmagott

Działa Wam p*? gram sobie spokojnie a tu nagle zatrzymuja mi sie stoly i srednio 3osoby na stolik maja disconnect? wie ktos czym to jest spowodowane i kiedy ma sie skonczyc??

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi

Mi tez wszystko stanelo, a nie widzialem zadnego komunikatu;/

Odpowiedz
Cytat
kmagott Autor wątku
kmagott

ruszylo, ale rubka mi uciekla ;(

Odpowiedz
Cytat

Nic nie ruszylo.

Odpowiedz
Cytat
michal0308

u mnie to samo, 4/7 graczy disconnect
Patologia...

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

taki oto komunikat pojawil sie na stolach SnG ;-))) czyzby odlaczyli hiszpanow???

Administrator: Many players have disconnected due to Internet routing problems, additional time to act added [2012/06/05-02:59:35 ET]

EDIT: u mnie na stolach mam srednio 7/9 disconected :-/

moze jakby tak zostalo to w koncu cosbym szipnal?? _biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Bezsensu...i do ktorej ja mam tak czekac? Chcialem troche pograc z rana i jakies utrudnienia...

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

a ja gram relaksacyjnie 1x SNG turbo i od 30min ciagle level 10/20 ;)

Odpowiedz
Cytat
magda25uk

Nie zakladajac osobnego watku..
Mam konto zalozone w uk, obecnie jestem w pl. Chcialam troszke pograc, rano soft dzialal normalnie, teraz nie moge sie polaczyc. Sciagnelam soft eu, wyskoczylo info, ze moje konto nie jest kompatybilne.
Po probach zaktualizowania softu nic sie nie dzieje, czy mozliwe jest, ze to przez problemy z polaczeniem z softem, o ktorych piszecie?

Odpowiedz
Cytat

Myśle, że tak. Sam długo nie moglem sie dzis polaczyc a teraz gram 4 stoly SnG, a blindy stoja w miejscu:|

Odpowiedz
Cytat

Tlumaczcie:

http://twitter.com/# !/PokerStars

Odpowiedz
Cytat

Nosz kur...znowu.

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

hahahahahahahaaa...... 2 rozdania i:

Administrator: The tournament has been manually paused due to technical issues.

Odpowiedz
Cytat
hardcorowy997

żeby największy poker room miał takie problemy...

Odpowiedz
Cytat
michal0308

Co za głąby, nie mogą po prostu anulowac tych SnG i oddać kasę? Ale nie, siedź czekasj 2godziny moiże łaskawie coś z tym zrobią

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Napisane przez magda25uk
Mam konto zalozone w uk, obecnie jestem w pl. Chcialam troszke pograc, rano soft dzialal normalnie, teraz nie moge sie polaczyc. Sciagnelam soft eu, wyskoczylo info, ze moje konto nie jest kompatybilne.
Po probach zaktualizowania softu nic sie nie dzieje, czy mozliwe jest, ze to przez problemy z polaczeniem z softem, o ktorych piszecie?

ze jak mam w uk konto to jak przylece do polski to nie bede mogl grac??
mam nadzieje ze nie :)

Odpowiedz
Cytat
magda25uk

Napisane przez DzikiHenry

Napisane przez magda25uk

ze jak mam w uk konto to jak przylece do polski to nie bede mogl grac??
mam nadzieje ze nie :)

Ja zagralam jedna sesje na zoomie bez problemu rano, potem wyskoczyl komunikat o updacie, ktorego nie moge sciagnac..
Po sciagnieciu softu z eu to samo, sprobuje pozniej, jak sie starsy uspokoja to dam znac czy dziala

Odpowiedz
Cytat