Przejdź do forum
Problem z zalogowan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z zalogowaniem

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
285 Wyświetlenia
Certh
Oldschool Grinder

Siemka,

mam (walkowany juz tu nie raz) problem. Przy probie zalogowania na P* otrzymuje komunikat, ze jestem ciagle zalogowany na poprzednim komputerze.
Problem twki w tym, ze nie logowalem sie z innego komputera od... 4 miesiecy.
Podejrzewam, ze problem wzial sie stad, ze rano gralem sesje na necie z komorki, a pod koniec sesji przeskoczylem bez wylogowywania na net kablowy.
Podlaczylem sie na chwile teraz przez komorke i faktycznie sie udalo bez problemu. Wylogowalem sie, ale niestety nic to nie pomoglo.
Teraz nie moge zalogowac sie ani przez nowy net (kablowy) ani przez koma.

Czy powinienem w tej sprawie pisac do supportu, zeby mnie recznie wylogowali, czy tez wystarczy poczekac czas jakis (kilka godzin?) i zostane wylogowany automatycznie?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Witam,

napisz najlepiej do supportu. Będziesz miał pewność że rozwiążą problem. A przy okazji prawdopodobnie będzie to szybciej niż kilka godzin.

Problem twki w tym, ze nie logowalem sie z innego komputera od... 4 miesiecy.
Podejrzewam, ze problem wzial sie stad, ze rano gralem sesje na necie z komorki,

Komórka obecnie to już na swój sposób komputer. ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Certh Autor wątku
Certh
Oldschool Grinder

Wczoraj (w zasadzie juz dzis) ok. 3:00 napisalem. Rano dostalem informacje, ze tak sie zdarza i wylogowali mnie recznie.

Wszystko dziala _thumbsup:.

Moja komorka, to raczej prehistoryczny komputer. Ma jednak HSDPA i ogromna latwosc sluzenia jako modem w razie awarii, dlatego ja trzymam :).

Pozdro i dzieki za rade!

Odpowiedz
Cytat