Witawm,
Rejstrujac sie na pokerstars nie czytalem instrukcji dotyczacej bonusu.
Załozyłem konto ale w punkcie 6 nie podalem marketing code tylko "strona internetowa i pokerstrategy.com", swoj login wpisalem juz w pokerstrategy i powiedzcie czy teraz skorzystam z bonusu od wplaty i czy sp beda naliczane? dodam ze jeszcze nie zalozylem konta na prawdziwe dane tzn dopiero 1 etap czyli meil hało i id. Czy moze załozyc drugie konto na pokerstaras na inny meil i login tylko wtedy jak zmienic to w pokertrategy bo mam info "
Nie otrzymaliśmy jeszcze żadnej informacji o StrategyPoints na tym koncie pokerowym, ale nie ma powodu do obaw - w niektórych przypadkach aktualizacja może zająć do 7 dni." ??
Cześć bednar171,
A pobrałeś oprogramowanie poprzez link ze strony PokerStrategy.com? Jeżeli tak napisz do support@pokerstars.eu maila z informacją, że Twoją intencją było wpisanie "strategy-pl" jako kodu marketingowego. Być może będą skłonni przypisać konto skoro wpisałeś, że dowiedziałeś się o nich ze strony PokerStrategy.com
Jeżeli chciałbyś zmienić login z PokerStars jaki podałeś na stronie swojego profilu w PokerStrategy.com to możesz to zrobić wysyłając ticket do supportu poprzez tę stronę.
Pozdrawiam
Tak oprogramowanie pobralem przez pokerstrategy. Ok dzieki za odpowiedz rano sie tym zajme
dodam jeszcze ze odrazu po zalozeniu konta na pokerstars nie kliknolem(swiadomie bo doczytalem instrukcjie) w link weryfikacyjny a z tego co wiem jesli sie nie kliknie to on po jakims czasie wygasa i chyba konto sie usuwa?
Cześć bednar171,
I jak? Udało się podpiąć konto do PokerStrategy.com? Otrzymujesz StrategyPoints?
Co do szczegółów co się dzieje gdy nie klikniesz w link weryfikacyjny to nie pomogę, bo nie są mi znane szczegóły rozwiązań stosowanych przez PokerStars, choć podejrzewam, że kont raczej nie usuwają tylko najwyżej pozostawiają jako nieaktywne.
Pozdrawiam