Po przeinstalowaniu windowsa vista monitor główny ma nr 2, a monitor dostawiony jako dodatkowy ma nr 1 - czyli system traktuje monitor dostawiony, mimo, że jest tak oznaczony jako monitor nr1. W wyniku tego mimo, że mój podstawowy monitor jest ustawiony jako główny, wyswietla pasek start, to system widzi go jako nr2 i przez to wszelkie skróty klawiszowe ustawiające stoły na pokerstars sprawiają, że stoły układają się nie na monitorze głównym, tylko na bocznym, bo ma on w systemie nr1. Czy wie ktoś jak to zmienić, czy starsy nie powinny układać mi stołów na monitorze oznaczonym jak główny, a nie na tym, który ma w systemie nr1??
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
PokerStars
4
Użytkownicy
0
Reakcje
311
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
Nie mogę... Ustawiam ten, który chcę jako monitor główny, ale system nadal oznacza go jako 2, czyli dla systemu jest to monitor nr2, mimo, że jest na nim pasek start, to stoły układają mi się na moniotrze bocznym, nie oznaczonym jako główny, (z nr1)
Witaj luckywin85,
Musze przyznać, że trochę pogubiłem się w Twoim opisie i nie bardzo wiem, co mogło spowodować powstały problem.
Czy przed formatem wszystko działało poprawnie? Możliwe, że sterownik karty graficznej nie działa poprawnie, tzn. źle przypisuje numery monitorów główny/dodatkowy. Instalowałeś nową wersję sterowników?
Pozdrawiam.