Przejdź do forum
Problem z kodem pro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z kodem promocyjnym

11 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
1,131 Wyświetlenia
Wojtalenko
Oldschool Grinder

Witam przeczytałem o promocji P* 100k depositors freroll i wplacam sobie dzisiaj 10$ podając kod 100K ale wyświetla mi sie taki komunikat:

Wpisany przez ciebie kod bonusowy jest nieważny lub nie zostały spełnione warunki promocji np minimalna kwota wpłaty prosimy spróbować ponownie.

Dlaczego ten kod mi nie chce wejść patrzyłem i promocja jest aktualna.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Skoro promocja jest nadal ważna to najwyraźniej druga część komunikatu zawiera w sobie problem. Prawdopodobnie trzeba wpłacić więcej niż 10$.

Jeśli jest to Twoja pierwsza wpłata na P* to także kod promocyjny jest inny: STARS600

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko
Oldschool Grinder

ale nigdzie na stronie pokerstars nie pisze ile trzeba wpłacić i nigdzie nie moge znaleźć tej informacji czyli to chyba oznacza że wystarczy minimalny depozyt bo w innym przypadku powinni napisać minimalną kwote wpłaty.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Spróbuj wpłacić np 20$ i sprawdź czy problem ciągle się pojawia.

EDIT: Czy wypłacałeś coś ostatnio z P*? Jeśli tak, to jest też możliwość, że została zabrana Ci możliwość użycia tego kodu promocyjnego. PokerStars nie chce pozwolić podczas swoich promocji na wypłatę i natychmiastową wpłatę z kodem.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko
Oldschool Grinder

spróbowałem wpłacić nawet 100 $ i dalej sie pojawia problem więc ja już sam nie wiem piszą o promocjach które są nieważne a nie ukrywam że strasznie chciałbym sobie pograć te frerolle, bo w pokera juz 2 miesiące nie grałem. A zresztą ten kod STARS600 to jest wtedy gdy jeszcze nigdy w życiu nie wpłacałem środków czy w czasie trwania tej promocji ich nie wplacałem bo sam już nie wiem. Zresztą ten kod też mi nie działa.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

STARS600 jest dla pierwszej wpłaty. Najlepiej będzie wysłać maila do supportu i zapytać się dlaczego nie możesz zostać objęty promocją. Chociaż w tym momencie strzelam, że to jest spowodowane wcześniejszą wypłatą?

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko
Oldschool Grinder

Możesz rozjaśnić z tą wypłatą ?

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

W momencie, gdy już trwa jakaś promocja dotycząca wpłaty z danym kodem, nie możesz wypłacić pieniędzy z PokerStars, dlatego że wyświetla się wtedy okno z napisem w stylu:

"Jeśli wypłacisz teraz pieniądze, nie będziesz objęty promocją ..."

PokerStars nie chce dopuścić tym samym do sytuacji, by gracze wypłacali coś ze swoich kont, a następnie wpłacali po chwili te same pieniądze z kodem promocyjnym. Jest to też potrzebne do tego, by utrzymać napływ pieniędzy do pokera.

Wypłacając i klikając OK na powyższy komunikat, godzisz się na to, że nie będziesz objęty aktualną promocją, która zakłada wpłatę.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko
Oldschool Grinder

kurcze możliwe że tak było ale nie da sie tego cofnąć jakoś ? strasznie bym chciał zagrać te turnieje

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Nie słyszałem nigdy o możliwości cofnięcia tego. Jeśli chcesz być pewny, napisz do supportu. Twoją kartą przetargową może być np to, że wpłacisz więcej pieniędzy niż wypłaciłeś wtedy. Ale szanse na powodzenie tego są niskie.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko Autor wątku
Wojtalenko
Oldschool Grinder

ehh dobra nie chce mi sie bawić trudno bd mądrzejszy na przyszłość dzięki wielkie za pomoc, no nic musze wpłacić bez promocji :(

Odpowiedz
Cytat