Napisane przez aston3
od paru dni tez mi sie stoły na strasach zawieszają i muszę restartować soft -ale w rożnych odstępach czasowych
gram spiny -max 2 stoły
Mam to samo.. bywa różnie.. raz godzine nic, a potem co pare minut wywala.. też gram spiny
Stoły robią się takie szare i odrazu wyskakuje propozycja zamknij pokerstars lub spróbuj rozwiąc problem
Wie ktoś jak temu zaradzić?
Napisane przez macaco2
Aby starsy się nie wieszały trzeba wykasować user.ini, ale usunie to wasze ustawienia i potrzeba będzie wszystko od nowa ustawiać.
Gdzie znajduję sie ten plik? wyszukiwałem w folderze pokerstars i nic
Napisane przez koval21
Właśnie znalzałem rozwiazanie jak cofnąć wersję Pokerstars do poprzedniej. Kopie plików które są nadpisywane przy aktualizacji oprogramowania są umieszczane w folderze "C:\Program Files\PokerStars\backup" wystarczy znajdujące się tam pliki i foldery skopiować do głównego folderu Pokerstars ("C:\Program Files\PokerStars") zatwierdzając kolejne pytania systemu o to czy chcemy nadpisać istniejące pliki.Przed tym procesem warto sobie zrobić kopię folderu "C:\Program Files\PokerStars" , razie jakiejś pomyłki jakbyśmy nie skopiowali tych plików tam gdzie potrzeba aby miec wersję wyjściową.
Generalnie po poworocie do poprzedniej wersji, Pokerstars śmiga aż miło, nic się nie wiesza, stoły nie "zamarzają" i można grindować
EDIT: oczywiście należy uruchamiać wtedy Starsy używając pliku pokerstars.exe (a nie pokerstarsupdate.exe którym zwykle uruchamiamy starsy) chroni nas to przed powtórną aktualizacją oprogramowania której chcemy uniknąć. Dopóki pokerstars nie poprawi tego błędu można grać na poprzedniej wersji softu i z tego co obserwuje od kilku dni, nie powoduje to jakichś błędów czy niepoprawnego działania
Hmmm robię tak jak mówisz i mi błąd windowsa wyskakuje... a nie zamienianie plików