Nie wiem co się stało ale od jakiegoś tygodnia zniknął mi avatar ze stołów i głównego lobby postanowiłem więc go zmienić ale problem pozostał nie widzę też większości avatarów innych graczy w też macie taki problem czy
to tylko u mnie takie cuda się dzieją? Pisałem do supportu ale żadnej odpowiedzi nie dostałem.
U mnie też avatar zniknął. Kiedyś go robiłem sam, jak przepadł to się zawiodę. Mam nadzieję, że to jakiś chwilowy problem.
Z drugiej strony oby tylko takie problemy były z pokerem :-)
Pracują nad tym, ale nie liczyłbym na szybkie rozwiązanie, mój się zgubił 1,5 tygodnia temu
Cześć,
Pisałem do starsowego supportu w tej sprawie. Odpisali mi, że robio, ale nie wiedzą kiedy naprawią, więc po prostu trzeba czekać.
Tez mi avek zniknal, innych widze normalnie.
Dalem sobie tymczasowo jakis z ich list i dziala.
Ja myślę, że widzisz tylko te co można wybrać tymczasowo.
Napisane przez lubiemieso
Pisałem do starsowego supportu w tej sprawie. Odpisali mi, że robio, ale nie wiedzą kiedy naprawią, więc po prostu trzeba czekać.
To dobrze, bo już myślałem że kolejne cięcie kosztów. Bo przecież utrzymanie systemu kosztuje. Pomalutku by znikały detale i w 2018r gierka na Pokerstars wyglądała by tak:
Spoiler

Spoiler
O widzę, że przecieki z praca nad nowym oprogramowaniem Poker-Lotto-Stars. Od 2017.
A mi Pokerstars wogóle nie chce się odpalić, czeka na połaczenie nie uzyskuje go niby ładuje potem lobby ale odrazu wyłącza przeinstalowanie nie pomogło, czy ktoś też ma taki problem?
Hello Tomasz,
Thank you for your email.
Over the last few days we have received hundreds of reports of images not showing up at our tables - including yours. We would like to apologize for this inconvenience and reassure you that our programmers are working on identifying and addressing the issue.
Although we can not provide you with a time-frame for a resolution, we know how important it is for you and all other players, to get this issue fixed as soon as possible and are working towards doing so. Once resolved, we expect your currently approved image to show up at the tables.
In the meantime, we kindly ask for your patience and understanding.
Please let us know if you have any further queries. We are here 24/7 and happy to help.
Regards,
Mitch
Stars Support
2 tydzien juz nie mam ....
jak zmusić pokerstars żeby pobrał aktualzację ? Na laptopie mi się pobrało i są avatary
Hehe a ja myślałem że to coś u mnie się popierdol.....ło.
Mój Avatar zaginął jakieś 2 tygodnie temu.